Kahramanmaraş Beşik Gibi Sallanıyor! Peş Peşe Depremler Meydana Geldi

Kahramanmaraş'ta 30 Eylül'de peş peşe depremler meydana geldi. Ardından art arda iki artçı sarsıntı yaşandı. Detaylar haberimizde!

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2023 10:13
Kahramanmaraş Beşik Gibi Sallanıyor! Peş Peşe Depremler Meydana Geldi

Son dakika deprem haberleri, aktif fay hattı üzerinde bulunan illerde yaşayan vatandaşlar tarafından büyük bir dikkatle izleniyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin son depremler listesine göre, 30 Eylül Cumartesi günü Kahramanmaraş'ta depremler meydana geldi.

Kahramanmaraş yöresinde artçı sarsıntılar devam ederken, bölge sakinleri arama motorlarında "Kahramanmaraş'ta az önce deprem oldu mu, nerede oldu, kaç şiddetindeydi?" gibi sorularla bilgi arayışına giriyorlar. İşte, 30 Eylül 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremi hakkında Kandilli ve AFAD'ın güncel bilgileri...

Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın son depremler listesi sayesinde, ülkemizdeki depremlerin saatini ve şiddetini anlık olarak takip etmek mümkün oluyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere ilişkin güncel bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

kahramanmaras-deprem.jpg

30 Eylül 2023 tarihinde, saat 04:24'te Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD'ın son depremler verilerine göre, aynı merkez üssünde saat 05:03 ile 05:07 arasında iki artçı deprem daha yaşandı; birincisi 2.7, ikincisi ise 2.1 büyüklüğündeydi.

Ayrıca, saat 09:16'da Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde 2.9 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedildi. Bu depremin derinliği 7.27 km olarak ölçüldü. Güncel verilere göre bölgedeki deprem aktivitesi devam ediyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.