Kahramanmaraş'ta Yatırım Fırsatı: 38 Arsa Satışa Çıkıyor!

Kahramanmaraş'ta 38 arsa satışa çıktı! Çevre Bakanlığı, 27-28-29 Şubat - 1 Mart'ta düzenlenecek açık artırmada, 1069 arsayı yüzde 25 peşin ve 24 ay vadeyle sunacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Şubat 2024 14:54
Kahramanmaraş'ta Yatırım Fırsatı: 38 Arsa Satışa Çıkıyor!

Kahramanmaraş'ta heyecan verici bir gelişme yaşanıyor! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kahramanmaraş ve birçok ilde toplam 1069 arsanın satışa çıkacağını duyurdu.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, 48 ildeki 1069 arsa, 27-28-29 Şubat - 1 Mart tarihlerinde düzenlenecek açık artırmada yüzde 25 peşin ve 24 ay vade seçenekleriyle satışa sunulacak. Ayrıca, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı da sunulacak.

Kahramanmaraş'ta ise toplamda 38 arsanın yeni sahiplerini bulacağı bu satışla ilgili detaylar, açık artırmanın gerçekleşeceği günlerde açıklanacak. Satışa çıkacak arsaların miktarı ve şartlarıyla ilgili bilgiler merakla bekleniyor.

İhalelere katılım konusunda ise Ankara ve İstanbul'da gerçekleştirilecek olan ihalelere internet üzerinden de katılım sağlanabilecek. Bu sayede, arsa alımına ilgi duyan kişiler herhangi bir yerden kolayca ihalelere katılabilecekler.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın düzenlediği arsa satışı etkinliği, vatandaşlara yeni sahip olma fırsatı sunarken, Kahramanmaraş'ta 38 arsanın yeni sahiplerini bulmasını sağlayacak. İnternet üzerinden yapılabilecek katılım imkanıyla birlikte, gayrimenkul piyasasında hareketlilik bekleniyor.

İşte satışa sunulan arsaların listesi;

il-1708002887-magney.webp

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.