Kahramanmaraş'ta son dakika! Seçim tablosu değişti

Kahramanmaraş'ta son dakika seçim tablosu değişti. İyi Parti'den Faruk Atlı erken sevinen isim oldu. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kahramanmaraş'ta nefes kesen Milletvekilliği seçimlerinde yurt dışı oyları etkili oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Haziran 2018 12:57
Kahramanmaraş'ta son dakika! Seçim tablosu değişti

24 Haziran seçimlerinde CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç, 622 oy fark ile İyi Parti’den Faruk Atlı’yı geçerek, milletvekili oldu.

iyiyiyi.jpg

Kahramanmaraş'ta Genel Seçimlerde sandıkların yüzde 65 ile 70'i açıldığı esnada CHP Kahramanmaraş Milletvekili olarak görülen Ali Öztunç, sandıkların yüzde 80 ve üzeri açıldığı esnada vekilliği düşmüştü. Vekilliği düşen CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç'un yerine İyi Parti'den Faruk Atlı milletvekili olarak görüldü. Sandıkların yüzde 98 ve üzeri açılmasının ardından Kahramanmaraş'ta yurt dışı oylarınıda etkili olması ile birlikte İYi Parti'den Faruk Atlı'nın vekilliği düşerek yeniden CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç oldu.

Kahramanmaraş'ta İYİ Parti Adayı Faruk Atlı'nın aldığı milletvekilliği oy oranlarının değişmesiyle CHP'ye geçti. Yurt dışından gelen oylar ile birlikte Kahramanmaraş'ta değişen oy oranları şu şekilde:

CHP OY ORANI: %9,74

İYİ PARTİ OY ORANI: %9,65

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.