Kahramanmaraş’ta Şehit Müslüm Özdemir'in Ailesine Özel Sürpriz

Kahramanmaraş'ta şehit olan Müslüm Özdemir'in ailesine öğrenciler tarafından özel halı hediye edildi. Anlamlı jestleriyle gurur yaşayan aile teşekkür etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2024 17:13
Kahramanmaraş’ta Şehit Müslüm Özdemir'in Ailesine Özel Sürpriz

Kahramanmaraş'ta, Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine özel bir sürpriz yapıldı. Şehidin fotoğrafı özenle halıya işlenerek, üzerine Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı eklenerek ailesine teslim edildi.

Onikişubat İlçesi Şehit Yusuf Çavuş İlkokulu öğrencileri, düzenledikleri kermesten elde ettikleri gelirle, şehit Müslüm Özdemir'in fotoğrafını halıya dokudular. Dokunan halı, Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı ile birlikte, okul müdürü ve Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı Başkanı Bilge Gürs tarafından, Şerefoğlu mahallesinde ikamet eden şehidin babası Ali ve Ümmühani Özdemir çiftine takdim edildi.

Aile, hediyeyi almanın ve bu anlamlı jestin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek, öğrencilere ve evlerini ziyaret eden heyete teşekkür etti. Ardından, birlikte mahalle mezarlığında Şehit Müslüm Özdemir'in kabri ziyaret edilerek, dualar okundu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.