Kahramanmaraş'ta Psiko-sosyal Gelişim 'Çözüm Bakanlığı' ile Destekleniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle düzenlenen 'Çözüm Bakanlığı' tiyatrosu, miniklerin ilgisini çekiyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Eylül 2023 15:50
Kahramanmaraş'ta Psiko-sosyal Gelişim 'Çözüm Bakanlığı' ile Destekleniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Hollanda Büyükelçiliği ile iş birliği yaparak düzenlenen 'Çözüm Bakanlığı' adlı tiyatro gösterisi, NFK Kültür Merkezi'nde olduğu gibi Afşin ve Göksun'da da miniklerin ilgisini çekti. Gösteri, hem çocuklar hem de ebeveynler tarafından büyük beğeni topladı.

Fiziki altyapı projelerinin yanı sıra, sosyal ve kültürel etkinlikleri de vatandaşlara sunmayı hedefleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Hollanda Büyükelçiliği ile iş birliği içinde gerçekleştirdiği 'Çözüm Bakanlığı' adlı çocuk tiyatrosu projesi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde olduğu gibi Afşin ve Göksun'da da sahne aldı.

kahramanmarasta-cocuklarin-favorisi-cozum-bakanligi-tiyatrosu.jpg

Deprem sonrası çocukların psiko-sosyal gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlayan bu tiyatro gösterisi, miniklerden büyük ilgi gördü. Arkadaşlar arasındaki dayanışma ve zorbalıkla başa çıkma temasını işleyen bu etkileyici, eğlenceli ve heyecan dolu hikaye, çocukları hem eğlendirdi hem de düşünmeye teşvik etti. Miniklerin büyük bir keyifle izlediği gösteri, ebeveynler tarafından da övgüyle karşılandı. Aileler, kültürel etkinliklerin çocukların kişisel gelişimine büyük katkı sağladığını belirterek Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı ise ulusal ve uluslararası kurumlarla yeni projelerin şehre kazandırılacağını duyurdu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.