Kahramanmaraş Ilıca'da Turizm Atağı: Başkan Güngör Yatırımları Hızlandırıyor!

Başkan Güngör, Ilıca'da turizm için yatırımları sürdürüyor. Yenilenen yol ve yeni otel ile Ilıca'nın potansiyelini artırıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Eylül 2023 17:47
Kahramanmaraş Ilıca'da Turizm Atağı: Başkan Güngör Yatırımları Hızlandırıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte Ilıca'yı ziyaret etti. Güngör, Ilıca'nın turizm potansiyelini artırmak amacıyla yatırımların devam ettiğini belirtti. Bölgeye ulaşımı sağlayan yolu yenilediklerini ifade eden Güngör, ayrıca Ilıca'ya kazandırılacak otel ve kongre merkezi ile bölgenin katma değerini artırma hedeflerini paylaştı.

Kahramanmaraş'ın farklı bölgelerinde incelemelerde bulunan Başkan Güngör, Vali Ünlüer ile birlikte Ilıca'yı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ziyaretleri sırasında talepleri dinleyen ikili, bölgenin katma değerini artırmak için yapılan yatırımların devam ettiğini vurguladılar.

ilicada-katma-deger-ruzgari-baskan-gungorun-vizyonu.jpg

Başkan Güngör, ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede, "Vali Sayın Mükerrem Ünlüer ile birlikte şehrimizin ve bölgenin önemli sağlık turizmi noktalarından biri olan Ilıca'yı ziyaret ettik. Hemşehrilerimizle buluştuk, onların düşüncelerini dinledik. Ilıca'nın turizm potansiyelini artırmak için yatırımlarımıza devam ediyoruz. Ulaşımı kolaylaştırmak adına yol yenileme çalışmalarını tamamladık. Ayrıca buraya yapacağımız otel ve kongre merkezi ile Ilıca'nın katma değerini daha da yükselteceğimize inanıyoruz. Şehrimizin turizm altyapısını geliştirmek için çaba göstermeye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.