Kahramanmaraş'ta Onikişubat Belediye Başkanı, Özel Şampiyon Sporculara Ödüller Verdi!

Başkan Mahçiçek, özel ihtiyaç sahibi şampiyon sporculara kahvaltıda ödüller verdi. Onikişubat Belediyesi'nin sosyal uyum projelerini desteklediği bir buluşma.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2023 12:46
Kahramanmaraş'ta Onikişubat Belediye Başkanı, Özel Şampiyon Sporculara Ödüller Verdi!

Başkan Mahçiçek, Hamidiye Bekir Topçuoğlu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören özel ihtiyaç sahibi şampiyon sporcular, aileleri ve eğitmenleri ile bir araya geldi. Kahvaltı programında Onikişubat Belediyesi'nin özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata uyumunu kolaylaştırmak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile imzalanan protokol çerçevesinde yürütülen eğitim çalışmaları kapsamında başarı elde eden sporculara çeşitli hediyeler verdi.

kahramanmarasta-onikisubat-belediye-baskani-ozel-sampiyon-sporculara-oduller-verdi.jpeg

Başkan Mahçiçek, Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli judocu Zeynep Sude Bilginer ve Türkiye şampiyonları Meryem Koca, Arda Tecirli, Kerem Yerhan, Abdullah Ardıç, Enes Taha Kaya, Sertaç Poyraz, Fevziye Orak ve Osman Eren Taşdemir'i tebrik etti. Onikişubat Belediyesi'nin özel ihtiyaç sahibi bireylerin sportif faaliyetlerle sosyal hayata uyumunu destekleyen çalışmalarını vurgulayan Başkan Mahçiçek, bu kez özel şampiyon sporcuları, ailelerini ve eğitmenlerini kahvaltıda bir araya getirdiklerini belirtti.

Kahvaltı programına, Kahramanmaraş Down Sendromu Derneği Başkanı Zeynep Nur Mahçiçek Yerhan da katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Yerhan, sporcuları, ailelerini ve öğretmenleri tebrik ederek Başkan Mahçiçek'e teşekkür etti.

baskan-mahcicek-ozel-ihtiyac-sahibi-sampiyon-sporcular-ve-aileleriyle-bir-araya-geldi.jpeg

Başkan Mahçiçek, sporculara hitaben yaptığı konuşmada, özel ihtiyaç sahibi bireylerin ve ailelerinin yanında olma özenlerini vurgulayarak, Onikişubat Belediyesi'nin örnek bir eğitim merkezi oluşturduğunu ifade etti. Başkan, sporcuların başarılarından dolayı gururlandıklarını ve desteklerinin devam edeceğini belirterek, uluslararası düzeyde başarılar elde ederek şehirlerini gururlandırmalarını istedi. Sporculara hitap ederken, başarı için çalışmanın önemine vurgu yaparak, öğrenimleriyle birlikte sportif faaliyetlere odaklanmalarını önerdi.

Başkan Mahçiçek, özel sporculara çeşitli hediyeler takdim ederek, onların başarılarını bir kez daha kutladı ve desteklerinin süreceğini ifade etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.