Kahramanmaraşlılar, Eğitim Fırsatını Kaçırmayın! KAMEK Başvuruları Başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen KAMEK kurslarına katılın! İngilizce, Osmanlıca, fotoğraf çekimi ve diksiyon gibi 6 farklı kursla ilgili detaylar ve başvuru için haberimizi okuyun.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Aralık 2023 15:07
Kahramanmaraşlılar, Eğitim Fırsatını Kaçırmayın! KAMEK Başvuruları Başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen KAMEK kapsamında, İngilizce A1, A2 ve B1, Osmanlıca, Fotoğraf Çekimi ve Diksiyon kursları için başvurular başlamıştır. Son başvuru tarihi 26 Aralık Salı olarak belirlenmiştir.

Her yıl düzenlenen Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları'nda (KAMEK), 30 farklı branşta verilen eğitimler hızla devam ederken, İngilizce A1, A2 ve B1, Osmanlıca, Fotoğraf Çekimi ve Diksiyon kurslarına olan başvurular da başlamıştır. 16 yaş ve üzeri tüm vatandaşlar, çevrimiçi başvuru yapmak için https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/12/18/kamek-kurs-basvuru-formu internet adresini kullanabilirler. Başvuruların 26 Aralık Salı gününe kadar devam edeceği bilgisi verilmiştir. Detaylı bilgi almak ve başvuru süreci hakkında daha fazla bilgi edinmek için 0552 033 99 51 numaralı WhatsApp Danışma Hattı kullanılabilir. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, bu numara üzerinden kurslarla ilgili detaylı bilgilere ulaşılabileceği belirtilmiştir.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.