Kahramanmaraş'ta Kültür Rüzgarı: Büyükşehir'den Edebi Sohbet!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Cemil Meriç Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen 'Kütüphane Söyleşileri' programıyla kültür ve edebiyata renk katıyor. Şair-Yazar Ali Büyükçapar ile kitap okumanın önemini keşfedin!

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Kasım 2023 11:43
Kahramanmaraş'ta Kültür Rüzgarı: Büyükşehir'den Edebi Sohbet!

Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerini desteklemek amacıyla düzenlediği "Kütüphane Söyleşileri" programını, Cemil Meriç Halk Kütüphanesi'nde gerçekleştirilen etkileyici bir açılışla başlattı. Şair ve yazar Ali Büyükçapar'ın katılımıyla gerçekleşen programda, Büyükçapar, katılımcılara kitap okumanın önemini vurguladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin şiir ve edebiyat hayatını zenginleştirmeyi amaçlayan "Kütüphane Söyleşileri" adlı etkinlik serisini başlattı.

buyuksehirin-kutuphane-soylesileri-yazar-buyukcapar-programiyla-basladi.jpg

Cemil Meriç Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen ilk program, Şair ve Yazar Ali Büyükçapar'ın katılımıyla gerçekleşti. Büyükçapar, edebiyatseverlerle buluştuğu bu etkinlikte kitap okumanın önemine dair önemli perspektifler sunarak, günümüzdeki kitap okuma alışkanlığının ve kitapların entelektüel birikime katkısının altını çizdi. Ayrıca, katılımcılardan gelen soruları da içtenlikle yanıtladı.

Edebiyatseverler, Büyükşehir Belediyesi ve Yazar Ali Büyükçapar'a düzenlenen etkinlik için teşekkür etti. Belediye tarafından yapılan açıklamada, 1 Aralık tarihine kadar devam edecek olan "Kütüphane Söyleşileri" etkinlik takvimine https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/11/17/kutuphane-soylesileri-etkinlik-takvimi internet adresinden ulaşılabileceği belirtildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.