Kahramanmaraş'ta Kırsal Mahallelerdeki Yerinde Dönüşüm Sorununa Son: Başkan Güngör'e Teşekkür!

Kahramanmaraş'ta Muhtarlar Derneği Başkanı, Kırsal Mahallelerde Yerinde Dönüşüm Sorununu Çözen Başkan Güngör'e Teşekkür Etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Eylül 2023 14:08
Kahramanmaraş'ta Kırsal Mahallelerdeki Yerinde Dönüşüm Sorununa Son: Başkan Güngör'e Teşekkür!

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde yer alan Muhtarlar Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Gürbak, kırsal mahallelerdeki yerinde dönüşüm sorununun çözümü için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile iletişime geçerek Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e teşekkür etti.

BAŞKAN GÜNGÖR, MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISINDA

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek şehir genelindeki imar ve inşa süreçlerini ele aldı. Toplantı, geniş bir katılımla gerçekleşti ve Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, muhtarların taleplerini birebir dinleyerek not aldı. Ayrıca, şu anki çalışmalar ve son süreçler hakkında bilgi verdi.

baskan-gungor-kirsal-mahallelerin-yeniden-insasi-icin-oncu.jpg

MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI GÜRBAK'TAN BAŞKAN GÜNGÖR'E TEŞEKKÜR

Toplantı sırasında söz alan Onikişubat Muhtarları Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Gürbak, kırsal mahallelerdeki yerinde dönüşüm sorununun çözümüne destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e teşekkürlerini iletti. Gürbak, "Kırsal bölgelerde, yapıları yıkılan vatandaşlarımızın yerinde dönüşüm başvurularıyla ilgili bir sorun yaşanıyordu. İmarla ilgili problemler vardı ve vatandaşlardan çap isteniyordu. İlgili yetkililere ve belediyelere başvurumuz sonuçsuz kalınca son çare olarak Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza başvurduk. Kendisi Ankara'daki güçlü bağlantıları sayesinde Bakan Yardımcısı Vedad Bey'i arayarak sorunu çözdü. Bu sayede kırsal mahallelerdeki vatandaşlarımız evlerini yerinde dönüşümle hızla inşa edebilecekler. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör'e gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür ediyoruz," şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.