Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesine Ulaşımı İyileştirmek İçin 200 Milyon TL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan'da caddeleri yenileyerek ulaşımı kolaylaştırıyor. İlçenin yolları güzelleşiyor! İşte detaylar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Eylül 2023 12:59
Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesine Ulaşımı İyileştirmek İçin 200 Milyon TL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan ilçesinde ulaşımı iyileştirmek için 200 Milyon TL'lik bir bütçe ayırarak önemli bir asfalt yenileme projesine başladı. İlçenin merkezinde, trafiğin en yoğun olduğu bölgelerden Ahmet Karacabey, Azerbaycan ve Gazi Mustafa Kemal caddelerini baştan sona asfaltlayarak bu projenin ilk adımlarını atmıştır.

Şimdi ise Büyükşehir Belediyesi, 2 kilometrelik Darende Caddesi'ni yenileme çalışmalarına başlamıştır. Bu cadde, 6 Şubat depremleri ve altyapı çalışmaları nedeniyle deformasyona uğramıştır ve şimdi tamamen yenilenmektedir.

darende-caddesi-4.jpg

Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı tarafından aşamalı olarak yürütülen bu çalışmalar, tamamlanan bölümleriyle sürücülerden büyük takdir toplamıştır. Kalan bölümlerin de kısa süre içinde tamamlanmasıyla, bölgedeki ulaşım standardı önemli ölçüde yükseltilecektir.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Elbistan ilçesinde ulaşımın iyileştirilmesi konusundaki çalışmaların hızla devam ettiğini vurgulayarak, bu projenin ilçeye büyük katkı sağlayacağını belirtti.

İlgili Haberler
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.