Kahramanmaraş'ta Eğitim Ulaşımında Sorun: Yetkililerden Acil Yardım Talebi!

Kahramanmaraş'taki Yenikent Mahallesi'nde Borsa İstanbul Ortaokulu'na ulaşım sorunu! Veliler, çözüm bekliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Eylül 2023 17:13
Kahramanmaraş'ta Eğitim Ulaşımında Sorun: Yetkililerden Acil Yardım Talebi!

Kahramanmaraş'ta yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerin ulaşım sorunlarına dikkat çeken ebeveynler, yaşanan zorlukların çözümü için yetkililerden yardım talep ediyorlar. Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Yenikent Mahallesinde bulunan Borsa İstanbul Ortaokulu'nda eğitim gören öğrencilerin okula ulaşımıyla ilgili sorunlar yaşandığını belirten aileler, bu konuya çözüm bulunmasını istiyorlar.

WhatsApp ihbar hattımıza iletilen bu sorunla ilgili veliler, mevcut yolda hala düzelme sağlanmadığını ve mahallenin kendi okulu için yapılan ihalede maliyetin yüksek olması nedeniyle ihale sürecinin sona erdiğini aktarıyorlar. Ayrıca, çocuklarının eğitimi için çaba gösteren yetkililerin eksikliği konusunda da endişe dile getiriyorlar. Yenikent Mahallesi için taşımalı servis sistemiyle okul ulaşımının daha kolay hale getirilmeye çalışıldığını ancak ne yazık ki okulun açılmasından itibaren servis hizmeti verilmediğini ve çocukların zorlu koşullar altında okula gitmek zorunda kaldığını vurguluyorlar.

Bu sorunun en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını talep eden veliler, okulun yapımı için girişimlerde bulunulmasını ve taşımalı sistemle çocuklarının sorunsuz bir şekilde eğitim almalarına yardımcı olunmasını umut ediyorlar.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.