Kahramanmaraş Yıldızevler'de Yollar Sıcak Asfaltla Yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Yıldızevler'de asfalt çalışmalarıyla ulaşımı iyileştiriyor, konfor ve güvenlik artıyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2023 17:07
Kahramanmaraş Yıldızevler'de Yollar Sıcak Asfaltla Yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Yıldızevler Konutları'nda başlattığı asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 2023 Ulaşım Yatırımları Programı çerçevesinde yerleşim yerlerinin ulaşımını iyileştirmek için büyük bir özveriyle çalışan belediye, Doğukent Mahallesi'nde bulunan Yıldızevler Konutları'nda asfalt çalışmalarını etaplar halinde sürdürüyor.

kahramanmarasta-ulasim-konforu-yukseliyor-yildizevlerde-dev-asfalt-calismalari.jpg

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen bu çalışmalar sayesinde Yıldızevler'de ana ve ara yollar sıcak asfaltla buluşuyor, böylece bölgede ulaşım konforu ve güvenliği en üst seviyeye çıkarılıyor.

Yıldızevler sakinleri, yapılan bu çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, ulaşımın büyük bir ölçüde iyileştirildiğini vurguluyorlar. Aynı zamanda, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e teşekkürlerini iletiyorlar. Büyükşehir Belediyesi'nin bu çabalarıyla bölge halkının yaşam kalitesinin artırılması hedefleniyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.