Kahramanmaraş’ta “Asrın Felaketi”ne İlişkin Yeni Kamera Kayıtları Ortaya Çıktı

Kahramanmaraş'taki depremin dehşet veren anlarına dair yeni kamera kayıtları ortaya çıktı; yıkım, panik ve insanların acil durumda yaşadığı çaresizlik belirginleşiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Şubat 2024 16:50

"Asrın felaketi" olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremin 6 Şubat'taki dehşet verici anlarına dair yeni kamera kayıtları gün yüzüne çıktı.

Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 7,7 büyüklüğündeki depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ta, depremin şiddeti, insanların panik içindeki anları ve bazı binaların yıkılma görüntüleri kentteki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Özellikle Şazibey Mahallesi Ali Sezai Bulvarı'ndaki Ebrar Sitesi'nin 22 bloktan oluşan yapılarının yıkılma anları, kamera kayıtlarında gözlemlenebiliyor.

Ayrıca, Azerbaycan Bulvarı'ndaki yüksek katlı binaların yıkılma anları, depremin ilk saniyelerinde gökyüzüne çıkan ışık ve kent merkezinin genel aydınlatılması gibi detaylar dikkat çekerken, sokağa çıkan vatandaşların artçı depremlerle karşılaşma anları da belirgin bir şekilde görülebiliyor.

Başka bir görüntüde ise Azerbaycan Bulvarı'ndaki bir marketten çıkan bir kişinin, binanın yıkılma anında bulunduğu anlar kaydedilmiş durumda. Bu kamera kayıtları, depremin yarattığı kaos ve yıkımın görsel bir belgesi olarak ön plana çıkıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.