Kahramanmaraş'ta 30 Branşta KAMEK Eğitimleri: Uzman Ellerle Yeteneklerinizi Keşfedin!

KAMEK, 30 branşta 1084 kursiyerle yeni eğitim dönemine başladı. Uzman eğitmenlerle kişisel gelişim ve sosyalleşme fırsatları sunuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Kasım 2023 10:28

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan KAMEK, bin 84 kursiyeri ile birlikte 30 farklı branşta yeni eğitim dönemine başladı. Uzman eğitmenler tarafından sunulan dersler, kursiyerlere kişisel gelişimlerine katkı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda sosyalleşme fırsatları sunuyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları (KAMEK), her dönemde olduğu gibi yeni eğitim dönemine başladı.

karakalem-resim-kursu-2.jpg

Uzun süredir Kahramanmaraşlılara hizmet veren KAMEK, yeni döneminde de büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kurs, 30 farklı branşta ve bin 84 kursiyerle birlikte başladı. Kurs kapsamında verilen eğitimler arasında Fotoğraf Çekimi ve Karakalem Resim Kursları da bulunuyor. Fotoğraf Çekimi Kursu'nda, temel fotoğraf çekim teknikleri, fotoğraf makineleri ve ayarları, ışık ve kompozisyonun yanı sıra arşivleme teknikleri gibi birçok konuda eğitim verilirken, Karakalem Resim Kursu'nda ise kursiyerler çizim, gölgeleme ve kontür gibi becerilerini geliştirme fırsatı buluyor. Kursiyerler, KAMEK'in sunduğu eğitimlerin kişisel becerilerini güçlendirmede önemli bir katkı sağladığını belirterek Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.