Kahramanmaraş'ta 102 Kişi Yakalandı, Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirildi!

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, suçla etkili mücadelesiyle güvenliği sağlıyor! 23-30 Ekim'de 102 kişi yakalandı, uyuşturucu ve silahlar ele geçirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ekim 2023 13:11

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, 23-30 Ekim 2023 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirdiği operasyonlarla büyük bir başarı elde etti.

Bu operasyonlar kapsamında, çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 50 şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapan 12 şahıs ve ikamet ile işyerlerinde hırsızlık olaylarına karışan 40 şahıs olmak üzere toplamda 102 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Operasyonlar sonucunda 27 şahıs tutuklandı.

kahramanmarasta-102-kisi-yakalandi-uyusturucu-ve-silahlar-ele-gecirildi.jpg

Operasyonlar sırasında önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Toplamda 826,35 gram metamfetamin ve 979 adet sentetik ecza bulunurken, 13 adet ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.

kahramanmaras-emniyeti-sucla-mucadelede-buyuk-basarilar.jpg

Trafik ekipleri de trafik güvenliğini tehdit eden ve gürültü kirliliğine yol açan araçlara yönelik etkili çalışmalar yürüttü. 160 araç, yüksek sesle müzik dinlemekten dolayı, 51 araç ise abartılı egzoz kullanmaktan dolayı işlem gördü. Bu operasyonlar, il genelinde güvenliği sağlama ve suçla mücadele konusundaki kararlılıklarını bir kez daha gösteriyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.