Kahramanmaraş'ın İnşasında Yeni Adım: Güngör, Belarus Büyükelçisi Rybak'ı Ağırladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, Belarus Büyükelçisi Rybak'ı ağırlayarak şehrin yeniden imarı için iş birliği olanaklarını değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2023 17:40
Kahramanmaraş'ın İnşasında Yeni Adım: Güngör, Belarus Büyükelçisi Rybak'ı Ağırladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrin imarı ve inşası konusundaki çabalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Viktar Rybak'ı ağırladı.

Kahramanmaraş'ın geleceğine yönelik vizyonunu şekillendiren Başkan Hayrettin Güngör, Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Viktar Rybak'ı ağırlayarak, şehirde gerçekleştirilecek projeler üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Depremlerin ardından şehrin yeniden inşası ve gelişimi için Belarus ile iş birliği yapılacak projelerin ele alındığı ziyarette Başkan Güngör, şu değerlendirmelerde bulundu: "Sayın Viktar Rybak, Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi olarak ziyaretimize geldi. Depremler sonrasında Kahramanmaraş'ın yeniden imarı ve inşası konusunda Belarus ile iş birliği yapabileceğimiz ekonomik ve ticari alanları görüştük. Yeni Kahramanmaraş'ın alt ve üst yapısı, konutlar, iş yerleri, sosyal donatılar, sağlık tesisleri ve yeşil alanları gibi birçok alanda ulusal ve uluslararası kurumlarımızla birlikte çalışarak şehrimizi daha da güzelleştirmeyi hedefliyoruz. Sayın Viktar Rybak'a nazik ziyareti ve destekleri için teşekkür ediyoruz."

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.