Filistin İçin Dayanışma: Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi’nde Kermesle Yardım Eli Uzatılıyor!

Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi'nde düzenlenen kermesle, Filistin'e destek için bir araya gelen topluluk, elde edilen geliri kardeşlerine ulaştırmayı hedefliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Kasım 2023 17:45
Filistin İçin Dayanışma: Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi’nde Kermesle Yardım Eli Uzatılıyor!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Müftülüğü Kuran Kursu öğrencileri, öğreticileri ve velileri, bir araya gelerek Filistin'e destek amacıyla düzenlenen kermeste birleştiler. Evlerinde birbirinden lezzetli yemekler ve yöresel ürünler hazırlayan veliler, öğrenciler ve öğreticiler, Kamu Külliyesi'nde gerçekleşen etkinlikte Filistin'e destek kermesini organize ettiler.

Kuran Kursu Öğreticisi Sevde Doğan, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, Filistinli Müslümanlara yardım eli uzatma amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini ifade etti.

dulkadiroglu-kamu-kulliyesinde-filistin-icin-kermes-duzenlendi.jpg

Doğan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Dulkadiroğlu Müftülüğümüzün öncülüğünde böyle bir etkinlik düzenleme kararı aldık. Kıymetli velilerimiz de bu çalışmaya büyük destek sağladı. Bugün elde edilen gelirin tamamı Filistinli kardeşlerimize ulaştırılacak. Herkes, kendi imkanları dahilinde bu önemli konuda katkı sunmaya gayret ediyor. Bizler de, ilk kıblemiz için şehadeti göze alan Müslüman kardeşlerimize bu şekilde destek olmak istiyoruz. Tüm Müslümanların bu konuda duyarlı olması gerektiğini vurgulamak istiyorum.”

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.