Kahramanmaraş'ın Doğal Güzelliğiyle Tanışın: Çamlıca Restoran ve Sosyal Tesis

Kahramanmaraş'ın incisi Çamlıca Restoran ve Sosyal Tesis açıldı! Doğanın içinde lezzetin ve konforun buluştuğu şehrin yeni cazibe noktası. Ziyaret için bekleniyorsunuz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Eylül 2023 18:07

Pınarbaşı'ndaki Çamlıca Restoran ve Sosyal Tesis'teki son hazırlıklar hızla ilerliyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ‘Yeni Kahramanmaraş’ın inşası için büyük çaba sarfederken, 6 Şubat depremleri sonucu yarıda kalan projeleri tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

camlica-1.jpg

Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Pınarbaşı mevkiinde hayata geçirilen Çamlıca Restoran ve Sosyal Tesis'te, toplam 900 metrekarelik kapalı servis alanına sahip olan 2 katlı restoran ve kafeterya için son rötuşlar yapılıyor.

camlica-3.jpg

Bu tesis, muhteşem manzarası, geniş yeşil alanları, zengin sosyal olanakları, çocuk oyun alanları ve lezzetli yöresel yemekleriyle şehrin en gözde mekanlarından biri olmaya hazırlanıyor.

camlica-2.jpg

İnşaat ve çevre düzenleme çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanmasıyla birlikte Çamlıca Restoran ve Sosyal Tesis, ziyaretçilerine hizmet vermeye başlayacak. Büyükşehir Belediyesi, bu tesisi şehre kazandırarak hem yerel lezzetleri tanıtacak hem de şehre modern ve konforlu bir mekan kazandırmış olacak.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.