Kahramanmaraş Otobüs Kazası: 9 Yaralı, Güvenlik Kamerasıyla Saniye Saniye İzle!

Kahramanmaraş'ta yaşanan otobüs kazası güvenlik kamerasına yansıdı! 9 kişi yaralandı. Sağlık durumları stabil. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2023 17:17

Kahramanmaraş'ta meydana gelen bir otobüs kazası, şehrin ana arterlerinden birinde yaşandı ve olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Dulkadiroğlu İlçesi Karacasu Mahallesinde seyir halinde olan iki otobüs, kafa kafaya çarpışarak büyük bir kaza meydana getirdi. Kazada 9 kişi yaralandı.

Kaza anı, otobüs içinde bulunan bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, otobüslerin çarpışması ve ardından yaşanan kaos net bir şekilde görülüyor. Yaralılar hızla hastaneye kaldırıldı ve alınan bilgilere göre, sağlık durumları şu an için stabil. Yetkililer, kazanın nedenlerini araştırmak için detaylı bir inceleme başlattılar.

Kazayla ilgili detaylar ve güvenlik kamerası görüntüleri, olayın nasıl gerçekleştiği konusundaki soruları yanıtlamak için detaylı bir şekilde inceleniyor. Yaralıların durumuyla ilgili gelecek güncellemeler bekleniyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.