Kahramanmaraş Heyeti, Sağlık ve Adalet Bakanlarıyla İstişarede Bulundu

Kahramanmaraş Heyeti, Sağlık ve Adalet Bakanlarıyla şehirdeki yatırımları görüştü. Ziyarette, devam eden ve planlanan projeler ele alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2024 12:43
Kahramanmaraş Heyeti, Sağlık ve Adalet Bakanlarıyla İstişarede Bulundu

Kahramanmaraş'tan gelen heyet, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Başkan Adayı Fırat Görgel ile birlikte, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, şehirde devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili detaylı değerlendirmelerde bulunuldu.

Ankara'daki program çerçevesinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal, Mevlüt Kurt, Prof. Dr. Mehmet Şahin, Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel ve AK Parti İl Başkan Vekili Cüneyt Doğan da hazır bulundu. Heyet, şehirde devam eden ve planlanan projeleri detaylı bir şekilde değerlendirdi.

Başkan Hayrettin Güngör, ziyaretle ilgili şunları belirtti: “Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve İl Başkan Vekilimizle Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'yı ziyaret ederek Kahramanmaraş’ımızın genel durumu hakkında istişarelerde bulunduk. Sağlık Bakanımız ile şehrimizde yapımı devam eden yeni hastaneler ve sağlık yatırımları konusunu detaylı bir şekilde ele aldık. Sayın Bakanlarımıza şehrimize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.