Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Kilis, Osmaniye, Adana, Şanlıurfa, Elazığ ve Malatya Dikkat! 20 Şubat'ta Feci Artış!

Hatay, Kilis, Osmaniye, Adana, Gaziantep, Şanlıurfa, Elazığ, Malatya ve Kahramanmaraş'ta 20 Şubat'ta beklenen hava değişiklikleri için güncel bilgiler. Tedbirli olun!

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Şubat 2024 15:01
Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Kilis, Osmaniye, Adana, Şanlıurfa, Elazığ ve Malatya Dikkat! 20 Şubat'ta Feci Artış!

Hatay, Kilis, Osmaniye, Adana, Gaziantep, Şanlıurfa, Elazığ, Malatya ve Kahramanmaraş sakinleri, dikkatinizi çekmek istiyoruz! 20 Şubat'ta hava durumu daha da değişecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, deprem bölgesinde bulunan bu illere özel olarak detaylı hava durumu bilgilerini vatandaşlara iletti. 20 Şubat'ta hava koşullarının daha da etkileyici olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, deprem bölgesinde yer alan Hatay, Kilis, Osmaniye, Adana, Gaziantep, Şanlıurfa, Elazığ, Malatya ve Kahramanmaraş illerine ait hava durumu bilgilerini sürekli olarak vatandaşlara aktarıyor.

MGM tarafından en son, 16 Şubat ile 20 Şubat arasındaki hava durumu detaylı bir şekilde görsel olarak paylaşıldı.

Örneğin, 16 Şubat'ta Gaziantep'te en yüksek sıcaklık 5 derece olarak kaydedildi, ancak 20 Şubat'a geldiğimizde bu sıcaklık 3 dereceye kadar düşecek.

Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın, söz konusu tarihler arasındaki hava durumunu öğrenmelerinde fayda olduğu belirtiliyor. Lütfen güvende kalın ve hava koşullarına dikkat edin.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.