Erzincan Maden Faciasını Önceden Bildi! Kızıl Deli Kahin Nasıl Tahmin Etti?

Gizemli Kızıl Deli Kahin, Erzincan'daki maden faciasını 5 gün önceden rüyasında gördüğünü iddia ediyor. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu öngörü, tartışmalara neden oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2024 13:35
Erzincan Maden Faciasını Önceden Bildi! Kızıl Deli Kahin Nasıl Tahmin Etti?

Erzincan'da meydana gelen maden faciasının önceden tahmin edildiği iddiası, "Kızıl Deli Kahin" adlı bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü. Bu gizemli figür, 5 gün önce yaptığı rüya paylaşımında faciayı öngördüğünü iddia etti. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu öngörü, facianın gerçekleşmesiyle birlikte şaşkınlık yarattı. Peki, Kızıl Deli Kahin kim ve bu tahmini nasıl yaptı?

basliksiz.png

Sosyal medya platformu X'te ortaya çıkan olay, maden faciasının yaşanmasından 5 gün önce Kızıl Deli Kahin'in rüyasında gördüğüne dair bir paylaşım yapmasıyla başladı. Paylaşımında, "Düşte göründü tedbir alın geç olmadan. Altın firması dağı terk ederken ardından patlar siyanür havuzu, koca bir nehir, koca bir ilçe zehre boğulur, yarısı oyulmuş dağ tel tel dökülür." ifadelerini kullandı. Facianın yaşanmasının ardından ise "Tedbir alın demedim mi?" şeklinde bir çıkış yaptı.

Sosyal medya kullanıcıları, Kızıl Deli Kahin'in bu öngörüsünü çeşitli şekillerde yorumladı. Kimileri kullanıcının sabotaj yaptığını düşünürken, bazıları ise onu gerçek bir kahin olarak değerlendirdi. Kızıl Deli Kahin'in kimliği ve bu tahminde bulunma yöntemi ise merak konusu olmaya devam ediyor. Facianın yaşanmasından sonra ortaya çıkan bu sıra dışı olay, sosyal medyada geniş bir tartışma ve spekülasyon konusu haline geldi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.