Kahramanmaraş Elbistan'ın Kalbinde Asfalt Rüzgarı: Darende Caddesiyle Yola Çıkın!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Darende Caddesi'nde başlattığı asfalt yenileme çalışmalarını tamamlayarak ulaşımı rahatlattı. Şimdi daha konforlu bir yolculuk için hazırız!

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2023 13:40
Kahramanmaraş Elbistan'ın Kalbinde Asfalt Rüzgarı: Darende Caddesiyle Yola Çıkın!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan'ın önemli arterlerinden Darende Caddesi'nde başladığı asfalt yenileme çalışmalarını tamamlamak üzere.

Şehir genelinde ulaşımı iyileştirmeye yönelik yoğun bir çaba harcayan belediye, Darende Caddesi'ni deforme olmuş durumdan kurtararak ulaşımı rahatlatmayı hedefliyor.

buyuksehir-darende-caddesinde-asfalt-yenilemelerini-tamamliyor.jpg

Toplamda 2 kilometrelik uzunluğa sahip olan cadde, trafiğin akışını olumsuz etkilediği için asfalt yenileme sürecinden geçiriliyor. Tamamlanan bölümler şoförlerin takdirini kazanırken, geriye kalan kısmın da kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Bu önemli arter, yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelere ulaşım sağlıyor ve ticaret ile sosyal alanlara erişimi kolaylaştırıyor. Sürdürülen bu asfalt yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki ulaşım standardı önemli ölçüde artacak. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, şehir merkezi, ilçeler ve kırsal mahallelerde ulaşımın sürekli olarak geliştirilmesi için çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini vurguluyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.