Kahramanmaraş'ta MHP Kongresi Coşkusu: Hüseyin Vahit Demiröz Seçildi!

MHP Kahramanmaraş Kongresi'nde coşku ve birlik vurgusuyla Demiröz liderliğinde "yola devam" kararı alındı. Güçlü bir gelecek için birlikteyiz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2023 14:38
Kahramanmaraş'ta MHP Kongresi Coşkusu: Hüseyin Vahit Demiröz Seçildi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kahramanmaraş 14. Olağan Kongresi'nde büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongre, milli marşımız İstiklal Marşı'nın gururla okunması ve saygı duruşuyla başladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora ve birçok parti üyesi, kongreye katılan önemli isimler arasındaydı.

Kongre, birlik ve kararlılık vurgusuyla damgasını vurdu. Divan başkanlığı belirlendikten sonra yapılan kongrede, mevcut Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, büyük bir destekle yeniden seçildi. Demiröz, kongre sırasında yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş'ın daha parlak bir geleceği için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Bu sözler, partililer arasındaki birlik ve beraberliği daha da pekiştirdi.

MHP, Demiröz liderliğinde "yola devam" dediğini açıklarken, kongre katılımcıları coşku ve umutla geleceğe bakmaya devam ettiler.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.