Dünyayı Kahramanmaraş'a Getiren EXPO 2023: Geleceğin Şehri Sizi Bekliyor!

Kahramanmaraş'ı dünya sahnesine taşıyan EXPO 2023! Başkan Mahçiçek: 14 Ekim'de açılışı yapılacak etkinlikle kenti uluslararası arenada tanıtacağız. Katılımınızı bekliyoruz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2023 15:00
Dünyayı Kahramanmaraş'a Getiren EXPO 2023: Geleceğin Şehri Sizi Bekliyor!

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren kadınlara yönelik sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve üyeleri ile EXPO 2023 Sergi Alanı'nda buluştu.

Başkan Mahçiçek, “Artık Kahramanmaraş’ı üst düzey bir şehir haline getirmemiz gerek. Bunu da 14 Ekim’de açılışını gerçekleştireceğimiz EXPO 2023’le kolaylıkla sağlayabiliriz. Ayrıca EXPO 2023’ü, depremzede insanlarımızın rehabilite olarak yeniden mutlu ve neşeli sosyal hayatlarına dönebilmesi için fırsat olarak görüyoruz” dedi.

EXPO 2023: KAHRAMANMARAŞ’IN TANITIMINI YÜKSEK SEVİYEYE TAŞIYACAK BİR PROJE

Başkan Mahçiçek, programda yaptığı konuşmada Kahramanmaraş'ın tanıtım eksikliğine vurgu yaparak EXPO 2023’ün bu sorunu çözeceğini ifade etti. “Kahramanmaraş’ı uluslararası platforma taşıyacağız İnşallah” diyen Mahçiçek, EXPO 2023 Sergi Alanı’nın sürdürülebilir projelerle zenginleştirildiğini belirtti. Sergi Alanı'nın EXPO döneminden sonra da önemli bir ziyaret noktası olacağını vurgulayan Mahçiçek, projeler arasında Kelebek ve Uğur Böceği Bahçesi, Nikah Sarayı, Açık AVM ve Arasta Çarşısı gibi özellikli alanların bulunduğunu açıkladı. Bu projelerle Kahramanmaraş’ı sürekli bir cazibe merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

kahramanmaras-expo-2023-dunya-sehrimizi-kesfedecek.jpeg

EXPO 2023: KAHRAMANMARAŞ’IN GELECEĞİNE KATKI SAĞLAYACAK

Başkan Mahçiçek, EXPO 2023’ün kenti uluslararası alanda tanıtma fırsatı olduğunu vurgulayarak, projenin sadece kısa vadeli bir etkisi olmayacağını, aynı zamanda gelecekte Kahramanmaraş’ın ekonomisine, turizmine ve kültürel zenginliklerine katkı sağlayacağını belirtti. Konuşmasında EXPO 2023’ün kentin kalıcı markası olacağını dile getiren Başkan Mahçiçek, projenin gerçekleşmesinde destek verenlere teşekkür etti ve tüm vatandaşları 14 Ekim’deki açılışa davet etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.