Kahramanmaraş Büyükşehir Onikişubat’ta Ulaşım Ağını Güçlendirmeyi Sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat'ta ulaşım ağını güçlendiriyor! 183. Sokak yenileniyor, genişletiliyor. Şehir genelinde ulaşım yatırımları hız kesmeden devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2024 13:26
Kahramanmaraş Büyükşehir Onikişubat’ta Ulaşım Ağını Güçlendirmeyi Sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesinde Üngüt ve Yamaçtepe mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan 183. Sokak'ta gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Şehrin genel imar ve inşaat faaliyetlerinde aktif rol oynayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ulaşım ağını güçlendirmek ve geliştirmek amacıyla yatırımlarına devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmaların odak noktalarından biri de Onikişubat ilçesindeki Üngüt ve Yamaçtepe mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan 183. Sokak oldu.

Arterin dar olması nedeniyle konfor ve güvenlik açısından sıkıntı yaratan sorunu çözmek adına genişletme çalışmaları gerçekleştiriliyor. 1 kilometrelik bölümdeki genişletme işlemlerinin tamamlanmasının ardından, yürüyüş yolu ve asfalt uygulamalarına geçilecek. Çalışmaların kısa sürede tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki ulaşım standartları yüksek bir seviyeye çıkarılacak. Belediye tarafından yapılan açıklamada, şehir merkezi, ilçeler ve kırsal mahalleler arasında ayrım yapılmaksızın ulaşım yatırımlarının artarak devam ettiği vurgulandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.