Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Elbistan Kırsal Mahallelerinin Yolu Açılıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan'ın kırsal mahallelerinin ulaşımını iyileştiriyor, yol bakımı ve onarımları devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Eylül 2023 17:05
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Elbistan Kırsal Mahallelerinin Yolu Açılıyor

Büyükşehir Belediyesi, Elbistan'ın kırsal mahallelerindeki ulaşımı iyileştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. 2023 Ulaşım Yatırımları Programı çerçevesinde başlattığı yol yenileme projelerini hızla ilerleten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Aksakal, Beştepe ve Gökçek gibi kırsal mahallelerin ulaşım sorunlarına odaklanıyor.

Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, Aksakal - Beştepe mahalle yolu ile Gökçek Mahallesi'ne ulaşımı sağlayan arterlerde önemli bakım ve onarım çalışmalarını yürütüyorlar.

kahramanmaras-buyuksehir-belediyesi-elbistan-kirsal-mahallelerinin-ulasimini-duzelten-lider-isbirligi.jpg

Aksakal - Beştepe yolunda malzemeyle desteklenen bakım faaliyetleri devam ederken, Gökçek Mahallesi'ne giden yolun bozulan ve trafik konforunu olumsuz etkileyen bölümleri sıcak asfaltla tamir ediliyor.

Bu yoğun çalışmalarla kırsal mahallelerin ulaşım koşullarının iyileştirilmesi hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesi, bu çabaların şehir merkezi, ilçeler ve kırsal mahalleler arasında ayrım yapmadan ulaşım altyapısını geliştirmeye yönelik olduğunu vurguluyor. Bu sayede, şehir genelinde ulaşımın daha rahat ve güvenli hale getirilmesine katkı sağlanıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.