Kahramanmaraş'ta Gıda Sektöründe Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Kahramanmaraş Gıda İhtisas OSB Müteşebbis Heyeti, Gıda OSB'nin kuruluşunu ve faaliyetlerini ele aldı. Yeni liderler seçildi ve yol haritası belirlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Eylül 2023 17:37
Kahramanmaraş'ta Gıda Sektöründe Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Türkoğlu'da inşa edilecek olan Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (Gıda OSB) kuruluş sürecini değerlendirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi liderliğinde Müteşebbis Heyeti Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, yeni Müteşebbis Heyet Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri seçimleri de yapıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde, Valilik, Onikişubat Belediyesi, Dulkadiroğlu Belediyesi, Türkoğlu Belediyesi, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası'nın iş birliğiyle Türkoğlu'da kurulacak olan Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (Gıda OSB) planlama çalışmaları devam etmektedir.

kahramanmaras-gida-ihtisas-osbde-is-firsatlarina-hazir-olun.jpg

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Fatih Dinçer, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ayşe Cesur ve müteşebbis heyeti üyeleri katıldı. Toplantıda, yeni Müteşebbis Heyet Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri seçildi. Ayşe Cesur, Müteşebbis Heyet Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerine getirildi.

2023 Yılı 2. Müteşebbis Heyet Toplantısı'nda, devam eden çalışmaların yanı sıra planlanan faaliyetlere ilişkin bir yol haritası da çizildi. Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanı ve Müteşebbis Heyeti Üyesi Erdoğan Emrah Hatunoğlu, Gıda OSB ile ilgili tamamlanan, devam eden ve planlanan faaliyetler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.