İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Belirledi: Mesut Dedeoğlu!

İYİ Parti, Kahramanmaraş'ta 2024 yerel seçimlerine hızlı bir giriş yaparak Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Eylül 2023 17:46
İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Belirledi: Mesut Dedeoğlu!

İYİ Parti, Kahramanmaraş'ta Mesut Dedeoğlu'nu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıkladı. Heyecanlı bir seçim süreci başlıyor!

MESUT DEDEOĞLU İYİ PARTİ'YE KATILDI

İYİ Parti, Kahramanmaraş'ta Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mesut Dedeoğlu'nu aday olarak belirledi. Dedeoğlu, İYİ Parti rozeti ile tanıtıldı.

Genel Başkan Meral Akşener'in de katılımıyla gerçekleşen bu önemli ziyarette, İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Tekerek, Dedeoğlu'na parti rozetini taktı.

kahramanmarasta-rekabet-kizisiyor-mesut-dedeoglu-iyi-parti-adayi-olarak-belli-oldu.jpeg

ORTAK ADAY İLANI

İl Başkanı Tekerek, Dedeoğlu'nun İYİ Parti'nin ortak adayı olduğunu vurgulayarak, "Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi için ortak adayımızdır. Bu önemli göreve layık bir isimdir ve partimizin desteğiyle yola çıkacaktır. Hayırlı olsun" dedi.

Diğer siyasi partilerden henüz bir açıklama gelmedi. Ancak kulislerde uzun süredir Dedeoğlu'nun muhalefet partilerinin ortak adayı olarak gündemde olduğu konuşuluyordu.

Bu gelişmeyle birlikte, 2024 yerel seçimleri için Kahramanmaraş'ta rekabetin kızışacağı ve yeni belediye başkanının belirlenmesi için heyecanlı bir dönemin başladığı gözler önüne seriliyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.