İstikrarın elçileri yeniden sahada

Gaffaroğlu kuruyemiş yöresel ürünler kurucusu Mehmet Öztürk seçim sonrası gazetemize açıklamalarda bulundu. Vatandaşlık görevimizi yerine getirerek istikrara destek olduk.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Temmuz 2018 10:35
İstikrarın elçileri yeniden sahada

HABER: ALİ HAN DELİGÖZ

Öztürk; “Yeni Türkiye hareketi için istikrarın ve istiklalin sağlanması namına vatandaşlarımız katılımını yüksek tutarak sandıklara gitti ve üzerine düşen vazifeleri esirgemeksizin yerine getirdi. Oy kullanmak bir vatandaşlık görevi bizde bu görevimizi yetine getirerek istikrarın sağlanmasında bir nebzede olsa katkıda bulunmaya çalıştık” dedi.

ÜLKEMİZİN İSTİKRARINI SAĞLAMAK ADINA

Öztürk bu seçimlerin önemine vurgu yaparak halkın sosyal yaşantılarından fedakârlık ederek ülkemizin sosyal refah düzeyini yükseltmeye katkı sağladığını ifade etti. Öztürk şöyle konuştu:

“Ülkemiz zorlu bir süreçten geçerken bizde bu ülkenin birer ferdi ve davamızın neferi olarak sandıklarda şer odaklarına karşı koyup görevlerimizi hem ülkemiz adına hem de milletimiz adına yerine getirdik. Bugün ülkemizin iktidarı ve yönetiminde ki saygı değer siyasetçilerimiz gerek haklarından gerek sosyal yaşantılarından fedakârlık ederek ülkemizin sosyal refah düzeyini, ekonomisini ve siyasi iktidarını sağlamak üzere harekette bulunurken bizlerinde vatandaşlar olarak görevlerimizi liderlerimizin yanındayız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.