HÜDA PAR Kahramanmaraş Adayı Belli Oldu!

HÜDA PAR, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. Zekeriya Yapıcıoğlu, 46 belediye başkan adayını tanıttı. Filistin'e destek vurgusu yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2024 11:56
HÜDA PAR Kahramanmaraş Adayı Belli Oldu!

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Kahramanmaraş'tan Adem Kılınç'ı Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıkladı. Zekeriya Yapıcıoğlu, Gaziantep'teki Aday Tanıtım Toplantısı'nda, 4'ü büyükşehir, 4'ü il olmak üzere toplamda 46 belediye başkan adayını kamuoyuna duyurdu.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Yapıcıoğlu, Filistin'in gündeminin başında olduğunu ve oradaki zulmün devam ettiğini vurguladı.

Yapıcıoğlu, kazanılacak belediyelerle Filistin'deki belediyeleri kardeş ilan edeceklerini ve böylelikle bölgeye yardım eli uzatacaklarını belirtti.

Siyasi uygulamalarının daha geniş bir kitleye ulaşması gerektiğini ifade eden Yapıcıoğlu, yerel seçimlerin bu amaca hizmet edeceğini söyledi:

Umarım 31 Mart yerel seçimleri, HÜDA PAR'ın belediye anlayışıyla milletimizin tanışma fırsatı olur. İnsan odaklı, gerçek hizmet anlayışıyla çıktığımız bu yolda, HÜDA PAR'ın yönetimindeki belediyelerde nasıl bir belediyecilik anlayışı benimsendiğini, herkese gösterebileceğiz. Rabb'im, bu yolda bizi mahcup etmesin. HÜDA PAR kadroları, emanet bilinciyle hareket ettiğinde, israf ve yolsuzluğa asla müsaade etmeyecek. Yönetimdeki belediyelerde milletin her kuruşu, millete hizmet için harcanacak."

Yapıcıoğlu, daha sonra 4'ü büyükşehir, 4'ü il olmak üzere toplamda 46 belediye başkan adayını açıkladı.

HÜDA PAR, Rıdvan Yıldırım'ı Trabzon'dan, Adem Kılınç'ı Kahramanmaraş'tan, Mehmet Nakşi Erat'ı Gaziantep'ten, Mehmet Eşin'i Kocaeli'den, Mehmet Kayabel'i Gümüşhane'den, Maşallah Oruçoğlu'nu Bayburt'tan, Ali Kiriş'i Kilis'ten ve Mustafa Yetiş'i Adıyaman'dan aday gösterdi.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.