Fatih Erbakan Kentsel Dönüşüm, Yoksullukla Mücadele ve Şeffaf Belediyeciliğe Vurgu Yaptı

Yeniden Refah Partisi, etkileyici bir organizasyonla Ankara'da adaylarını tanıttı. Binlerce kişiye hitap eden YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, kentsel dönüşüm, yoksullukla mücadele ve şeffaf belediyecilik konularını vurguladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2024 11:08
Fatih Erbakan Kentsel Dönüşüm, Yoksullukla Mücadele ve Şeffaf Belediyeciliğe Vurgu Yaptı

Yeniden Refah Partisi muhteşem bir organize ile Ankara’da adaylarını tanıttı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen onbinlerce kalabalığa seslenen YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, kentsel dönüşüm, yoksullukla mücadele ve şeffaf belediyecilik vurgusu yaptı.

Yeniden Refah Partisi, Ankara Atatürk Spor Salonu'nda 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı çerçevesinde İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere tüm il belediye başkan adaylarının tanıtımı yapıldı. Seçim beyannamesinin de açıklandığı toplantıda Kahramanmaraş ekibi ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammet Aydoğar ile ilçe belediye başkan adayları da katıldı.

aday-tanitim-toplantisi-7.jpeg

AHLAKLI BELEDİYECİLİK

Salonu hınca hınç dolduran kalabalığa bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, seçildikleri şehirlerde "Ahlaklı Belediyecilik" başlığı altında yapacakları hizmetleri aktardı. Erbakan, Çocukların anne ve babalarının ekonomik yönden zorlandığını ve çocukları için temel gıda malzemelerinin temini sağlayamadığını belirterek, "Yeniden Refahlı Belediyeler ise ailelere destek olacak, çocuklarımızı sağlıklı gıdalara kavuşturacak. Devlet okullarındaki çocuklarımıza günde bir öğün beslenme desteği verilecek. Böylece çocuklarımız sağlıklı beslenecek, anne ve babalarının beslenme çantası sıkıntısı da hafifleyecek" ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİNE ÖNEM VERECEĞİZ

Şehirlerde yaşayan çocukların, güvenlik kaygıları nedeniyle sokaklarda özgürce oynayamadığını ifade eden Erbakan, "Bu sıkıntıyı gidermek için bütün mahallelerimizi çocuklarımızın huzurla ve güvenle oynayacağı geniş alanlı çocuk parkları inşa edeceğiz. Buradaki oyuncakları ve donanımları en gelişmiş ve modern oyuncaklar arasından seçeceğiz. Gençlere kültür sanat etkinliklerinde de desteklerde bulunacaklarını söyleyen Erbakan, "Daha önce vaat edilen ama bir türlü hayata geçirilemeyen tiyatro, konser, sinema gibi kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılmaları için "Genç Refah Kartı" projesini hayata geçireceğiz. Aylık 500 lira değerindeki bu kartla gençlerimiz ister tiyatroya, ister sinemaya isterse konserlere gidebilecek" diye konuştu.

aday-tanitim-toplantisi-5.jpeg

KADINLARIMIZA SICAK YUVA MERKEZLERİ KURACAĞIZ

Konuşmalar sık sık ‘Mücahit Erbakan’ sloganları ile kesilen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, kKazandıkları belediyelerde kadınlar için özel hizmetler vereceklerini de belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü, "Kadınlarımıza sıcak yuva merkezleri kuracağız. Özellikle büyükşehirlerde çalışan kadınlarımızın en önemli sorunlarından biri işe giderken çocuklarını bırakacak yer bulamamak. Bu nedenle "refah çocuk kreşlerini" bütün mahallelerimize kuracağız. Günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen ve evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan tüm yaşlılarımızın kişisel bakımını sağlayacağız. "Yalnız kalmış yaşlılarımız için yaşlı bakım evlerini kuracağız. Yaşlı bakım evlerinde barınmadan, psikolojik desteğe ve beslenme kadar her türlü hizmeti vereceğiz. Yaşlı bakım evleri imkanı olmayan vatandaşlarımız için ücretsiz olarak faaliyet verecek. Yatağa bağlı, kronik hastalığı yüzünden günlük faaliyetlerini yerine getiremeyen yaşlılarımızın içinse yaşlı bakım evi çalışanlarımız, bu vatandaşların evine giderek hizmet verecek"

SOKAK KÖPEKLERİ SORUNUNA EL ATACAĞIZ

Erbakan, sokak köpekleri konusunda da çalışmalar gerçekleştireceklerini dile getirerek, şu ifadelere yer verdi: "Sokak hayvanları için yaşanabilir, konforlu barınaklar inşa edeceğiz. Bu barınakları isteyen herkes 24 saat canlı olarak takip edebilecek. Barınaklarda mutlaka yeteri sayıda veteriner ve uzman görevlendireceğiz. Şehirlerimizin bütün sokaklarındaki başıboş köpekleri toplayıp kısırlaştıracağız ve bu 5 yıldızlı otel kalitesindeki barınaklara yerleştireceğiz. Bu barınaklarda yaşam şartlarını isteyen canı olarak izleyebilecek ve hayvan severlerin barınakları ziyaret etmeleri için ücretsiz ulaşım sağlayacağız."

"BÜTÜN LGBT DERNEKLERİNİ BİRER BİRER KAPACAĞIZ"

Erbakan LGBT'ye karşı mücadele edeceklerini ifade ederek, "İnsana ve fıtrata küresel bir saldırı olan asrın belası LGBT ile mücadele, Yeniden Refah Partisi'nin namus borcudur. Küresel güçlerin cinsiyetsiz toplum planlarına en güçlü şekilde karşı çıkacağız. Sözde onur yürüyüşleriyle ahlaksızlığı, sapkınlığı yaygınlaştırmaya çalışan bu örgütlerle mücadele Yeniden Refah Partisi'nin asli vazifesidir. Nesillerimizin ifsadına yol açan, edep ve haya dairesinde bir hayat kurmalarına mani olmaya çalışan bu LGBT lobilerinin operasyonlarına gençlerimizi kurban etmeyeceğiz. Yeniden Refahlı belediyeler şehirlerde bununla ilgili her türlü tedbiri alacak. Propaganda, reklam ve faaliyetlerin önünü kesecek adımları atacak. Heykelci belediyelerin açtığı toplumsal cinsiyet ofislerini teker teker kapacak, 2028'de iktidara gelince de bütün LGBT derneklerini birer birer kapacağız" dedi.

Konuşmanın ardından İstanbul, Ankara ve İzmir adayını da açıklayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkana Dr. Fatih Erbakan Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Aydoğar’ın elini kaldırdı. Kürsüye devam edilen ilçe belediye Başkan adaylarıyla basına toplu poz verdi.

YRP, Ankara Atatürk Spor Salonu’nda düzenlediği etkinlikle İstanbul, Ankara, İzmir adaylarını açıklayacak. “94 Ruhuyla Yeniden Başlıyoruz” sloganıyla bir araya gelen partililer “Mücahit Erbakan” sloganları attı.

AHLAKLI BELEDİYECİLİK: Hizmeti vatandaşa değil örgüte götürür, millete kazınan hendektir, özgeçmişi dağa dayananlara iş imkanı sağlamaktır. Ahlaklı belediyecilik her işinde ahlakı öncelemek, bir adım atarken ahiretteki karşılığını düşünerek adım atmak demektir.

2028'de İKTİDAR VURGUSU: 31 Mart'ta elde edeceğimiz başarı 2028'de Yeniden Refah'a iktidar yolunu açacak ve milletimizin ve İslam aleminin kurtuluşuna vesile olacaktır inşallah.

Uyuşturucu, LGBT ve sokak köpekleri sorunu gibi toplumun şikayetçi olduğu konuları çözeceklerini dile getiren Erbakan, kentsel dönüşüm, yoksullukla mücadele ve şeffaf belediyeciliğe özel önem vereceklerini kaydetti.

Daha sonra partisinin İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediye başkan adaylarını tanıtan Erbakan, İstanbul'da Mehmet Altınöz, Ankara'da Suat Kılıç ve İzmir'de Cemal Arıkan'ı aday gösterdiklerini açıkladı.

ANNE-BABALAR EKONOMİK YÜKÜN ALTINDA EZİLİYOR: Çocuklarımızın anne babaları, ekonomik yükün altında eziliyor, beslenme çantasına temel gıdaları bile sağlamakta zorlanıyor. Çocuklarımız bu nedenle öğün atlamak zorunda kalıyor. Devlet okullarındaki çocuklarımıza ücretsiz yemek desteği vereceğiz.

Partinin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Altınöz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Suat Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Cemal Arıkan oldu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.