Güngör’den kulağa küpe olacak nasihat... Yanınızda barındırmayın!

AK Parti aday tanıtım toplantısında konuşan Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkan adayı Hayrettin Güngör, aday olarak ismi açıklanacak arkadaşlara seslenerek “Geçmişi karalayan veya geçmişte görev yapmış arkadaşlarımızı karalayan kişilere ne fırsat ver

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2019 16:37
Güngör’den kulağa küpe olacak nasihat... Yanınızda barındırmayın!

MYK Üyesi ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in de katıldığı AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı saat 14.00’da başladı. Salonda coşkulu bir kalabalık açıklanacak olan adayların isimlerini sabırsızlıkla beklerken konuşma yapmak üzere kürsüye Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör çıktı. Kürsüye çıkma esnasında coşkulu kalabalık “Kahramanmaraşlılar seninle, Afşin seninle, Göksun seninle” sloganları attı.

Kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkan Aday Güngör, konuşmasının başında yerel yönetimde ki ve genel merkezde ki yöneticilere teşekkür ederek konuşmasına başladı. “Şehrimize bugüne kadar hizmet etmiş milletvekili, belediye başkanı veya hangi pozisyonda olursa olsun hizmet etmiş arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

İlk sözüm aday adayı arkadaşlarıma, sizler bu hizmet yarışında hakikaten talepte bulundunuz ve demokrasinin kuralı olarak bir yarışa girdiniz. Ama artık sizden bir konuda istirham ediyorum, burada ilçe adayları açıklanacak sizden istirhamım bu süreçte açıklanan adaylarımızın arkasında durmak. Ve partimize yaraşır bir şekilde destek vermek olsun.

Partimiz bir değerlendirme yaptı ve bize çok ağır bir sorumluluk verdi. Rabbim bundan sonraki süreçte yardımcımız olsun. Bu süreçte geçmişimizi unutmadan, geçmişte ki aktörlerimizi unutmadan, hemşerilerimizi unutmadan, abilerimizi unutmadan, bu şehir için hizmet etmiş insanları unutmadan, onlarla istişare halinde olarak daha iyisini, Kahramanmaraş için daha iyi hizmetler yapmayı aklımızdan çıkarmayalım.

Daha önce ki dönemlerde belde ilçelerde de görev yapmış arkadaşlarımız hizmetlerde bulundu. Bizim bundan sonra ki amacımız, nasıl daha iyi adımlar atabiliriz, şehrimizi daha iyi nasıl kalkındırabiliriz kendimize sormamız ve bunun için gayret etmemiz gerekir” dedi.

“GEÇMİŞİ KARALAYANLARI YANINZDA BULUNDURMAYIN”

AK Parti aday tanıtım toplantısında konuşan Güngör, mevcut belde başkanlarına ve ismi açıklanacak olan belediye başkanı adaylarına kulaklarına küpe olması gereken şu sözleri söyledi, “Hemşerilerimiz 31 Mart’ta bize bu yetkiyi verirse, bundan sonra ki süreçte geçmişi karalayan veya geçmişte görev yapmış arkadaşlarımızı karalayan kişilere ne fırsat verin nede yanınızda barındırın.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE YÖNETİMİ birlikte ve koordinasyon içerisinde çalışmak, ben öyle tahmit ediyorum ki cumhur ittifakı ile Kahramanmaraş büyükşehir belediyemizle 11 belediyemizi AK Parti ve MHP birlikteliği ile ilerde yapacağımız hizmetlere çok büyük bir katkısı olacağını düşünüyorum."

“CUMHUR İTTİFAKI MEMLEKETİ DERTLENENLERİN İTTİFAKIDIR”

AK Parti’nin geçmişten günümüze uygulamış olduğu belediyecilik anlayışına yeni bir boyut kazandırmak istemesinden bahseden Güngör, “Dünya eğer sürdürülebilir kalkınmayı konuşuyorsa yerel kalkınmayı konuşuyorsa bizim de artık yerel yönetim stratejimizi bir başka arayışına girmemiz gerekiyor” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti, “Bizim sloganımız ‘Birlikte Belediyecilik’ önce kendi içimiz de, meçlimiz ile vatandaşımız ile tüm aktörlerimizle bir belediyecilik modelini uygulayacağız. Cumhur ittifakı iki partinin bir araya gelerek seçim ittifakı değildir. Sağ duyulu bir ittifaktır. Mesele ülke olunca siyaseti bir adım geride bırakanların ittifakıdır. Biz bu iki farkı çok önemsiyoruz. İnşallah cumhur ittifakını partilerimize ve cumhurbaşkanımıza yakışır bir oyla seçim sürecini sonuçlandırmak istiyoruz. Tabi ki bundan sonra ki süreçte de bu ruha uygun hizmetler yapmak istiyoruz. Şehrimizin potansiyelini ortaya çıkarmak geleceğe ve rekabete hazırlanmak. Dünya eğer sürdürülebilir kalkınmayı konuşuyorsa yerel kalkınmayı konuşuyorsa bizim de artık yerel yönetim stratejimizi bir başka arayışına girmemiz gerekiyor.

Burada şehrin her sorunu bizi ilgilendiriyor. Burada aday olan arak arkadaşlarımız seçildiğinde seçildiğiniz de bir belde bir sorun varsa bu hepimizi ilgilendiriyor. Şunun görevi bunun görevi diyemeyiz. Burada ki merkezi idari kurumlarımızla yerel yöneticilerim ile şehrin bütün sorununu kendi sorunumuz gibi görerek bu anlayış ile çalışacağız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.