Güngör, gençliğe değer veriyor

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, gençlere verdiği önem ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2019 10:50
Güngör, gençliğe değer veriyor

Hayrettin Güngör hafta boyunca yaptığı programların çoğunu gençlere ayırdı. Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, gerek AK Parti Gençlik Kolları gerekse ilk defa oy kullanacak olan gençler ile sık sık bir araya geliyor. AK Parti İl Gençlik Kolları Ali Çam ile birlikte gençlik teşkilatının düzenlemiş olduğu gençlik buluşması programına katılan Güngör; “Türkiye’nin teminati geleceğin beyinleri gençlerimizle bir araya geldik. Gençlerimizin beklentilerini dinleyip geleceğe dönük fikir alış verişinde bulunduk” dedi.

gungor,-genclige-deger-veriyor2.jpg

Bir diğer programda ise öğrenci evinde misafir olan Hayrettin Güngör, gençler ile keyifli dakikalar geçirdi. Neşeli pozlara neden olan programlarda gençler Güngör’ü hoşgörü ve sevgi ile karşıladılar. ‘mesele memleket meselesi’ diyerek ilk defa oy kullananların gönlünü kazanan Güngör, gençlerin gönül dünyalarında yolculuğa çıktıklarını belirtti. Güngör, gençlere verdiği değer ile dikkat çekmeyi başarıyor.

gungor,-genclige-deger-veriyor.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.