Erdoğan'dan muhtarlara tam destek! Belediye Başkanları ve Kaymakamları emrinizde

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 49. Muhtarlar Toplantısı'nda, muhtarlara milletin derdiyle dertlenmeleri gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı, "Belediye başkanları, kaymakamlar emrinizde" diye konuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2018 15:57
Erdoğan'dan muhtarlara tam destek! Belediye Başkanları ve Kaymakamları emrinizde

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Sergi Salonu'nda düzenlenen 49. Muhtarlar Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili belediye başkanlarına uyarıda bulunarak, "Belediye başkanlarına tavsiye ediyorum. Şehrinizde bir tane mağdur varsa yaptığınız diğer işlerin hiçbir anlamı kalmaz. Muhtar kardeşlerim, belediye başkanlarımız özellikle AK Partili belediye başkanları sizin emrinizdedir. Bunu yapmıyorlarsa, şikayetlerinizi yazmalısınız. Kaymakamlar sizin emrinizdedir.Mazlumlar ve mağdurların ihtiyaçlarını karşılamadan huzurla başınızı yastığa koymamanız lazım." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle

Seçimden önce muhtarlarımızın tamamıyla bir araya gelme hedefimize bir adım daha yaklaştık.Toplantılarımıza başladığımız günden beri pek çok vatandaşımızın sıkıntılarına çözüm bulduk.Muhtarların en büyük sıkıntılarından biri olan SGK primlerinin devlet tarafından ödenmesine imkan sağladık.Muhtarlarımızı üzen beni de üzer, memnun eden beni de memnun eder.İhtiyaç duyulan yerlerde muhtarlık yapacağımız projeyi hayata geçiriyoruz

TASARRUF ETTİK, HİZMET GÖTÜRDÜK

Gücünü ve meşruiyetini sandıktan alan milletin temsilcileri olarak sadece sizin ne dediğinize bakmakla mükellefiz. Attığımız her adımda milletimizden aldığımız desteğin hakkını vermeye çalışıyoruz. Yeni yönetim sisteminin ilk bütçesi Meclis'te kabul edildi. Her 100 liranın 86 lirası faiz ödemelerine gidiyordu. Bu oranı yüzde 10'lara kadar düşürdük. Buradan ettiğimiz tasarrufla Cumhuriyet tarihinde yapılanların üstünde bir hizmet götürdük. Geldiğimizde 25 havalimanı vardı ama şimdi 56 havalimanı var. En uzak yerde yarım saat 45 dakikada havalimanlarına ulaşabiliyoruz. Hastanesi, üniversitesi olmayan ilimiz yok.

BELEDİYE BAŞKANLARINA SESLENDİ

Belediye başkanlarına tavsiye ediyorum. Şehrinizde bir tane mağdur varsa yaptığınız diğer işlerin hiçbir anlamı kalmaz. Muhtar kardeşlerim, belediye başkanlarımız özellikle AK Partili belediye başkanları sizin emrinizdedir. Bunu yapmıyorlarsa, şikayetlerinizi yazmalısınız. Kaymakamlar sizin emrinizdedir.Mazlumlar ve mağdurların ihtiyaçlarını karşılamadan huzurla başınızı yastığa koymamanız lazım. Mevlana 'Dert insana yol gösterir' diyor. Bizler de dertli olacağız. Önümüzdeki dönemde milletimizin dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın. Ama rabiamızı da unutmayacağız. Bizi birbirimize kırdırmak isteyenlere cevabımız bu olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.