Edebiyatın Başkenti: Kahramanmaraş, Uluslararası Şiir ve Edebiyatla Aydınlandı

Kahramanmaraş'ta düzenlenen 4. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri'nde, "Şairler Şehri" temasıyla zengin bir edebiyat ve düşünce paneli gerçekleşti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2023 19:57
Edebiyatın Başkenti: Kahramanmaraş, Uluslararası Şiir ve Edebiyatla Aydınlandı

Bu yıl "Edebiyat İyileştirir" ilkesiyle düzenlenen 4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri, NFK Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkileyici bir panelle devam etti. "Şairler Şehri Kahramanmaraş'ta Edebiyat ve Düşünce" başlıklı panelde, Erdoğan Aydoğan, Vedat Ali Kızıltepe, Celil Çınkır, Duran Boz ve Ali Avgın gibi deneyimli yazarların katılımıyla Kahramanmaraş'ın edebi ve düşünsel zenginlikleri ele alındı.

kahramanmarasta-edebiyatin-kayiplari-siir-ve-edebiyat-gunleri-001.jpg

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, Kahramanmaraş'ta dergi ve yayıncılık, halk kültürü, sözlük çalışmaları, ve modern dönemdeki edebi gelişmeler gibi çeşitli konular, farklı bakış açılarıyla tartışıldı. Panel, büyük bir ilgi ve katılımla takip edilirken, etkinliğin düzenlenmesine katkıda bulunan Büyükşehir Belediyesi ve katılımcı yazarlara teşekkürler sunuldu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 10 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek olan 4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri kapsamında panel, sempozyum, şiir dinletisi ve tiyatro gösterileri gibi birçok etkinliğin edebiyatseverlerle buluşmaya devam edeceği, tüm Kahramanmaraşlıların bu programlara davetli olduğu belirtildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.