Dulkadiroğlu Belediyesi'nden Yenikent'e Çocuklara Özel Oyun Alanı!

Dulkadiroğlu Belediyesi, Yenikent'te çocuklar için özel oyun alanı inşa etti. Yeşil alan ve sosyal donatılarla zenginleştirilen proje, mahalle sakinlerine hizmet veriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2023 17:22
Dulkadiroğlu Belediyesi'nden Yenikent'e Çocuklara Özel Oyun Alanı!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Yenikent bölgesinde yürütülen yeşil alan çalışmaları çerçevesinde özel bir çocuk oyun alanı oluşturdu.

dlk-4127.jpg

Yenikent'teki toplu konut alanında faaliyet gösteren Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeşil alan ve çocuk oyun alanı projesini başarıyla tamamladı. Sosyal donatılarıyla zenginleştirilmiş bir uydu kent konseptinde inşa edilen Yenikent konutlarında devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren ekipler, çevre düzenleme faaliyetlerine büyük bir özveriyle devam ettiklerini belirtti.

dulkadiroglu-belediyesinden-yenikente-cocuklara-ozel-oyun-alani.jpg

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları dile getirdi: "Yenikent bölgesi, Dulkadiroğlu ilçemizin önemli toplu konut alanlarından biridir ve ekiplerimiz burada aktif bir şekilde çalışmaktadır. Çocuk oyun alanı dahil olmak üzere çevre düzenlemesi ve yeşil alanla ilgili projelerimizi tamamlayan ekiplerimiz, çocuk oyun alanını hizmete sunarak mahallemize ve çocuklarımıza yeni bir hizmeti daha kazandırdı. Bu güzel çalışmada emeği geçen herkese teşekkür eder, mahallemize ve evlatlarımıza hayırlı olmasını dilerim."

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.