Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş'ta Deprem Şehitlerini Unutmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş'ta deprem şehitlerini anmak üzere Kapıçam Şehir Mezarlığı'nı ziyaret etti, yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2024 14:25
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş'ta Deprem Şehitlerini Unutmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin birinci yıl dönümünde, Kapıçam Şehir Mezarlığı'nı ziyaret ederek depremde hayatını kaybeden vatandaşları dualarla anmıştır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde Kahramanmaraş'a gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunmış ve deprem konutlarının kura çekiliş törenine katılmıştır. İlk olarak Kapıçam Şehir Mezarlığı'nı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bakanlar, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Vali Mükerrem Ünlüer, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve şehir protokolü eşlik etmiştir.

Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşların aileleriyle bir araya gelerek baş sağlığı dileklerini iletmıştır. Kabirleri başında dualarla yâd ettiği deprem şehitleri için anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.