Ciddi bir şiddete şahit olduk!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Gıda Tarım ve Hayvancılık Çalıştayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2017 11:32
Ciddi bir şiddete şahit olduk!

İşte Mahil Ünal’ın konuşmalarından satır başları;

“Bugün çok kıymetli bir gün. 2011’de başlattığımız çalıştaylarımızın ikinci faslına geçtik. Birinci kısmında bakanlarımızla belirlediklerimizi bir eylem planı çerçevesinde 5 yıl içerisinde gerçekleştirdik. Bu 5 yıllık planlamaları gözden geçireceğiz ve ilerideki 5 yıllık planlarımızı oluşturacağız. Buradaki iş adamlarımız biliyor ki kervan yolda düzülür mantığı ile bu iş yürümüyor.

İnsanların iş yerlerini bir anda yağmaladığını gördük televizyonlardan. Toplum düzeninin bir anda bozulabileceğini ve ahlaki değerlerinin bozulacağını gördük. Son derece ahlaki değerlere bağlı kalan insanların kaos ortamında değerlerinden nasıl uzaklaşabileceğini gördük. Başka bir insana nasıl bu kadar vahşilik uygulanacağını düşünmeye başladık. Biz Anadolu’da ahlaki değerlerinden vazgeçmeden insanların gelişebileceğini, araştırabileceğini, gezebileceğini, öğrenebileceğini gördük.

Son 10 yılda bölgede terör örgütlerinin oluşturduğu ciddi bir şiddete şahit olduk. Şu anda Irak’ın geldiği noktayı gördük. Terör artık yerini sınırların yeniden konuşulduğu, bölgede bazı şeylerin değiştiğini ve barış arayışını kaybetmesini sağlayacak oldu bittilerle kurulan devletçiklere bıraktı.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.