Celalettin Güvenç: "Biz aynı tenin canlarıyız"

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı İsmet Kurt ve beraberindeki heyetle Kahramanmaraş’ta bir dizi ziyarette bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ağustos 2020 18:31
Celalettin Güvenç: "Biz aynı tenin canlarıyız"

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı İsmet Kurt ve beraberindeki heyetle Kahramanmaraş’ta bir dizi ziyarette bulundu. Güvenç, birlik ve beraberlik mesajı verdiği ziyaretlerde,

“Biz aynı tenin canlarıyız, bizi birbirimizden ayıramazlar” dedi.

 

img-20200820-wa0014.jpg

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı ismet Kurt ve beraberindeki heyetle ziyaretlerini sürdürdü. Kahramanmaraş Valimiz Ömer Faruk Coşkun'u, Kahramanmaraş Emniyet Müdürümüz Salim Cebeloğlu’nu ve Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Numan Öksüz’ü makamında ziyaret eden Güvenç ve Kurt, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcı’yla da bir araya geldi.

img_20200820_121736_488.jpg

Ticaret ve Sanayi Odası ile muharrem ayında gerçekleştirilecek aşure programları üzerinde istişarelerde bulunan heyet, birlik ve  beraberlik mesajları verdi.

img-20200820-wa0026.jpg

Ziyaretlerde konuşan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Türk milletinin kadim bir medeniyete sahip olduğunu hatırlattı. Bu medeniyeti oluşturan renklerin birbirinden ayrılamayacağını hatırlatan Başkan Güvenç, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Biz toplum olarak hoşgörü ve sevgiyle yoğrulmuşuz. Her bir bireyimiz bu hamurun içerisinde mayalanmaktadır. Adeta bir bedende bulan canlar gibiyiz. Birliğimizi ve dirliğimizi daim ettiğimiz sürece her türlü sorunumuzu aşarız. Bizlere dışarıdan müdahale etmek isteyenlere de müsaade etmeyiz. Bugün bu birlik ve beraberliğin yansıması olarak şehrimizde Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı İsmet Kurt beyi ve beraberindekileri ağırladık. Sayın valimiz olmak üzere şehrimizde bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Ben kendilerine şehrim adına başarılar diledim ve her zaman yanlarında olduğumuzu ilettim. Bizler birlik ve beraberliğimizi her daim sürdüreceğiz. Kahramanmaraş’ımıza yapmış oldukları bu ziyaretten dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.”

img-20200820-wa0024.jpg

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı İsmet Kurt’ta kendilerine gösterilen hoşgörü ve misafirperverliğe teşekkür etti. Kurt,

“Sayın başkanımızın da ifade ettiği gibi bizler bir tende canlarız. Hoşgörü ve saygı çerçevesinde üstesinden gelemeyeceğimiz bir şey yok. Bizlere gösterilen ilgiden, sevgiden ve misafirperverlikten çok memnun kaldık. Ticaret Odamız ile birlikte muharrem ayı dolayısıyla yapılacak faaliyetleri istişare ettik. Ben tüm Kahramanmaraş’a ve halkına teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.