BBP'li Ünlü'den Kavlaklı'ya Vaat Yağmuru: "Belediyeyi Kazanırsak Hizmet Yağacak!

BBP Onikişubat Belediye Başkan Adayı Gökhan Ünlü, Kavlaklı'da seçim çalışmaları kapsamında mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ünlü, Kavlaklı'ya hizmet yağacağına dair vaatlerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2024 12:07
BBP'li Ünlü'den Kavlaklı'ya Vaat Yağmuru: "Belediyeyi Kazanırsak Hizmet Yağacak!

Kahramanmaraş Onikişubat'ta BBP'nin belediye başkan adayı Gökhan Ünlü, seçim çalışmaları kapsamında eski belde Kavlaklı'yı ziyaret etti.

Zafer Bal'ın evinde iftar sonrası mahalle sakinleriyle bir araya gelen Ünlü, Kavlaklı'ya hizmet yağacağına dair vaatlerde bulundu.

MİTİNG VE İFTAR SOFRASI BİR ARAYA GELDİ

Ünlü, gün içerisinde Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırım'ın mitingine de katıldı.

Mitingde BBP Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Alagöz, il başkanı Bilal Odunkıran, Afşin, Ekinözü, Elbistan ve Göksun ilçe başkanları ve belediye başkan adayları da hazır bulundu.

Ankara'dan gelen işadamı Osman Tolukeser ve BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra Adayı Gazeteci Akif Arslan da mitinge katılanlar arasındaydı.

Miting sonrası kente dönüşte Kavlaklı'ya uğrayan Ünlü, Zafer Bal'ın evinde iftar açtı. İftar sonrası mahalle sakinleriyle bir araya gelen Ünlü, Kavlaklı'nın sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini sundu.

KAVLAKLI'YA HİZMET SÖZÜ

Ünlü, Kavlaklı'nın hizmet alamadığını ve bu durumun değişmesi gerektiğini söyledi. BBP olarak Kavlaklı'yı kalkındırmak için birçok projeleri olduğunu belirten Ünlü, şunları kaydetti:

"Kavlaklı belediye hizmeti alamıyor. Biz belediyeyi kazanırsak bundan kurtulacaksınız. İmar sorunu, tarım alanı, sulama sorunları, gençler, kadınlar ve çocuklara sosyal yaşam park alanlarının yapılması, organize sanayi yolundan bu mahalleye ayrı bir yol bağlantısının yapılması, doğalgaz hattının gerçekleştirilmesi ve yol sorunlarının biran önce çözülmesini gerçekleştireceğim."

Ünlü'nün vaatleri mahalle sakinleri tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.