Başkan Görgel: Gençlerimiz ve velilerimizin yanındayız

Başkan Görgel, YKS sınavında öğrenci ve velilerle buluşarak desteklerini gösterdi. Büyükşehir Belediyesi, bekleme noktaları ve ikramlarla vatandaşların yanında oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2024 13:34

YKS sınavı için KSÜ'de kurulan bekleme noktasında öğrenci ve velilerle buluşan Başkan Görgel, "Velilerimiz de gençlerimizle birlikte YKS heyecanını yaşıyor. Bizler de bu noktada vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Şehir merkezimizdeki 2 ayrı noktada velilerimize çeşitli ikramlarda bulunduk" şeklinde konuştu.

8 ve 9 Haziran tarihlerinde düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na katılan öğrencilere ücretsiz toplu taşıma hizmeti sağlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin, veliler için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Dulkadiroğlu Hacı Bektaş-ı Veli Caddesi'nde oluşturduğu bekleme noktaları vatandaşların takdirini kazandı. Sınav alanlarında çocuklarını bekleyen vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi'nin mobil ekipleri her iki gün de sınav merkezlerinde velilere çeşitli ikramlar sunarak destek verdiler. Sunulan hizmetlerden memnuniyet duyan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

yks-7.jpg

"ÖĞRENCİLERİMİZE EĞİTİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM"

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, YKS'nin Pazar günü yapılan ikinci oturumu için Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü'nü ziyaret ederek velilerle buluştu. Velilerin heyecanını paylaşan Başkan Fırat Görgel, sınavdan çıkan gençlerle sohbet ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi. Ziyaretlerin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Görgel, "Öncelikle tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Gençlerimiz hayatlarında önemli bir dönemeçten geçiyorlar. Velilerimiz de bu heyecanı yavrularıyla birlikte yaşıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak, velilerimizin yanında olduk ve onları yalnız bırakmadık. Şehir merkezimizde 2 farklı noktada bekleme alanları oluşturduk ve burada çeşitli ikramlarda bulunduk. Bu hizmette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.