Başkan Erdoğan, Bayrampaşa'da önemli açıklamalar

Kağıthane mitinginde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Seçimden sonra ilk iş Suriye meselesini mümkün olursa masada değil sahada çözeceğiz" dedi. Erdoğan Bayrampaşa'da da açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2019 13:05
Başkan Erdoğan, Bayrampaşa'da önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin İstanbul'daki 6 mitinginde konuşması bekleniyor. 

Başkan Erdoğan'ın Bayrampaşa'daki açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

CHP'nin başındaki zat 9 seçimdir kaybediyor. HDP derseniz Kandil'den emir almadan kılını kıpırdatamaz. Hanımefendi ise 15 Temmuz öncesinde başbakan olacağım diye dolaşıyordu. Saadet'in adından başka bir şeyi kalmamış. Bizim asıl üzüldüğümüz nokta bu partilere gönül vermiş kardeşlerimin iradelerini pazarda açık artırmaya çıkarılmış olmalarıdır. Ülkemiz demokrasisinin bugünkü noktasına gelmesi için çok uğraştık. 

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere tüm kardeşlerimin oylarına sahip çıkmalarını istiyorum. Kendimizle birlikte evlatlarımıza nasıl bir Türkiye bırakacağımızın kararı sandıktan çıkacak karara bağlı. 

Birisi çıkmış intikam diyor. 15 Temmuz'un intikamını mı alacaksın? Şimdi işin rengi değişti. İllerimiz ve ilçelerimizin belediye başkanları niye terör baronlarını ilgilendiriyor. Mesele sadece belediye başkanları meselesi değil. Burada işin altında başka şeyler var. Belediyecilik konusunda biz rakip tanımıyoruz. Peki bu CHP neydi 1994'te? Çöp, çukur, çamur. Kurdukları ittifakın adı ne, zillet ittifakı.

Meseleyi Türkiye'nin geleceğiyle ilgili bir karar noktasına getiren biz değiliz. Sözleriyle ve eylemleriyle karşımızdakiler. 

Geçmişi 192 yılı bulan çevik kuvvet binasını aslına uygun bir şekilde restore ederek kültür sanat merkezi haline getireceğiz. Çevik kuvveti oradan taşıyacağız. Stadın yanında bulunan 40 dönümlük alanı da tamamen boşaltarak burada yeni bir projeyi de hayata geçiriyoruz. İstanbul ve Bayrampaşa'nın layık olduğu hizmetleri alabilmesi için yarınki seçim çok önemli. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.