AK Parti’nin çıtası her zaman yüksektir! 11 ilçe ve Büyükşehir’e talibiz!

AK Parti Kahramanmaraş İl teşkilat binasında düzenlenen basın toplantısında İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, ay sonunda Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Hayrettin Güngör ile AK Parti il teşkilatı olarak çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Kasım 2018 16:44
AK Parti’nin çıtası her zaman yüksektir! 11 ilçe ve Büyükşehir’e talibiz!

HABER: BURAK AYDOĞAN

Başkan Erdoğan tarafından Haliç Kongre Merkezinde 40 ilin başkan adayının açıklanmasının ardından AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici,  basın mensupları ile bir araya gelerek AK Parti’nin ay sonunda çalışmalara başlayacağı sinyalini verdi. Hizmet yarışının her alanda devam ettiğini söyleyen Debgici, bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve aday olarak ismi açıklanan teşkilat arkadaşlarına başarılar diledi.

Debgici, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti aday adayı müracaatları tamamlandı. Aday belirleme sürecine ilişkin çalışmalar hız kazandı. Türkiye de merakla beklenen adaylar kim olacak sorusunun cevabı yanıt buldu. Kahramanmaraş’ta şuana kadar Büyükşehir dahil 106 aday adayı arkadaşımız il teşkilatımıza müracaatta bulundu. Büyükşehir için aday adaylığı başvurusu yapan 5 arkadaşımız vardı. Genel merkezimizin değerlendirmeleri neticesinde milletvekillerimiz ve teşkilatımızın diğer tüm üyeleri ile birlikte katıldığımız cumartesi günü Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda 40 ilimizin adayları kamuoyuna saygı değer Cumhurbaşkanımız, liderimiz ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı.

Öncelikle açıklanan tüm adayların ve bundan sonra açıklanacak olan adayların ilimize, ilçelerimize ve ülkemize hayırlara vesile olacak hizmetler yapmasını temenni ederek hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş’ta açıklanacak diğer adaylarımıza da şimdiden başarılar diyerek, her zaman söylediğimiz gibi bizim en büyük destekçimiz Kahraman şehrimizin kahraman halkı olacaktır” dedi.

omomom.jpg

11 İLÇE VE BÜYÜKŞEHİR’E TALİBİZ

AK Parti’nin çıtasını her zaman yüksek tuttuğunu söyleyen Debgici, 11 ilçe ve Büyükşehir’e kalip olduklarını ifade etti. AK Parti İl Başkanı Debgici konuşmasına şu şekilde devam etti, “Kahramanmaraş’ta çıtayı her zaman olduğu gibi yüksek tutan AK Parti İnşallah 31 Mart’ta, 11 ilçe başkanlığını ve büyükşehir belediye başkanlığını AK Partili belediyecilikle devam etmesi konusunda Kahraman şehrin kahraman halkından destek bekliyoruz.

Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediye Başkanında bir değişim söz konusu. Bu güne kadar yaptığı icraatlardan ve gayretlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a öncelikle teşekküre ediyoruz. Bu dava hepimizin davası AK Parti kurulduğu günden bu yaşanan hep beraber koşuşturuyoruz. Bayrak el değiştiriyor, hizmet yarışı el değiştiriyor, daha iyi ve daha güzel hizmetler yapmak için yeni adaylar geliyor.

Haliç Kongre Merkezinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Kahramanmaraş büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Hayrettin Güngör açıklandı. Hem kendisine hem de şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Büyükşehir Başkan Adayı Güngör’ün, donanımı, bilgisi ve birikimi olan üst düzey bir bürokrattır. Şehrimizi her zaman Ankara’da kendi çevresinde temsil etti. Şehrimizin her türlü sorun, talep ve isteklerini çözme noktasında gayretleri oldu. Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreterliğinin dışında Dışişleri Bakanlığında almış olduğu çeşitli görevleri de her zaman üst düzeyde başarıyla tamamlamıştır. Kahraman şehrimizin çehresini güzelleştirecek ve geliştirecek bir adaydır. Allah yar ve yardımcısı olsun.”

ome1.jpg

10 GÜN SONRA İLÇE BAŞKAN ADAYLARIDA BELLİ OLACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Haliç Kongre Merkezinde 40 ilin Başkan adaylarını açıklamasının ardından gözler ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi. Kahramanmaraş’ta büyükşehir Hayrettin Güngör’e emanet edilirken, geri kalan 11 ilçede aday olacak başkanlar hala merak konusu. AK Parti İl Başkanı düzenlenen basın toplantısında bu konuya değinerek şu açıklamalarda bulundu, “Bizlerde teşkilat mensupları olarak tüm ilçelerimiz ile birlikte kapı kapı dolaşarak Hayrettin Bey’in yapacağı güzel hizmetleri vatandaşlarımıza aktararak 31 Mart’a kadar gece gündüz demeden desteğimizi göstereceğiz. Bununla birlikte ilçe belediye başkan adayları yaklaşık 10 günlük bir zaman zarfında isimleri açıklanacak.

Büyükşehir Başkan Adayı Hayrettin Güngör,  Türkiye Belediyeler Birliği’nin dışında yeni oluşturulan Hükümet Sisteminde, Yerel Yönetim Politika Kurulu üyesi olarakda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından görevlendirilmişti. Hayrettin bey, bu ay sonunda Kahramanmaraş’a gelerek Kahraman şehrin kahraman vatandaşları ile kucaklaşacak. Bizde il teşkilatımız ve Başkan Adayımız ile birlikte ya Allah Bismillah diyeceğiz.

30 Kasım Cuma günü il danışma meclisi toplantısı yapacağız. Toplantının saati ilerleyen günlerde siz değerli basın mensuplarına bildireceğiz.”

AK PARTİ YENİ DÖNEMDE FARKILI BİR SEÇİM ÇALIŞMASI YÖNTEMİ GERÇEKLEŞTİRECEK

Basın toplantısı sonunda soruları yanıtlayan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, “31 Mart 2019’da yapılacak olan mahalli ve yerel seçimler için AK Parti bu yıl nasıl bir seçim politikası izleyecek?” sorusuna şu şeklide cevap verdi; “Rutin teşkilat çalışmalarımız devam edecek.  Ama artık çağımız değişiyor, artık eskisi gibi afişler, ses araçları geride kalıyor. Miting çalışmalarında kullanılan alet ve edevatlar değişiyor. Dijital ve modern çağın getirdiği yeniliklere uyum sağlamamız gerekiyor. Sosyal medyayı faydalı bir şekilde kullanmamız gerekiyor. Artık herkesin elinde bir akıllı telefon var. Bunların yanı sıra bizim rutin faaliyetlerimiz olacak. Mahalle toplantıları, kapalı salon toplantıları, esnaf gezileri ve STK ziyaretleri. Hem adaylarımızla hem de genel merkezimiz ile istişaremizi yaparak sahaya çıkacağız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.