AK Parti seçim manifestosu açıklanıyor!

AK Parti, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda seçim manifestosunu açıklarken, belediye başkan adaylarını da tanıtacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağı toplantıda 11 maddelik manifestoyla birlikte seçim startı da verilmiş olacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2019 11:23
AK Parti seçim manifestosu açıklanıyor!

Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek toplantıda seçim startını verecek olan AK Parti, 76 belediye başkan adayını tanıtacak. Ankara Arena Spor Salonu'nda hazırlıklar tamamlandı. Salonun dört bir yanına 'Gönülden yaparsan gönüller kazanır', 'Değer üreten şehirler', 'Türkiye'nin geleceği, gönül belediyeciliği', 'Önce millet, önce memleket', 'Memleket işi, gönül işi', 'Ak gençliğin enerjisi, Türkiye'nin geleceği', 'Ben değil, biz olacağız istikbale koşacağız' yazılı afiş ve pankartlar asıldı. 

81 ilden 40 bin kişinin katılması beklenen toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 maddelik seçim manifestosunu açıklamasının ardından 1 Şubat itibariyle seçim kampanyası da başlamış olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim sloganını da açıklaması bekleniyor.

AK Parti yerel seçim hazırlıkları kapsamında bugüne kadar 76 büyükşehir ve il belediye başkan adayını belirledi. AK Parti'nin, Cumhur İttifakı kapsamında Adana, Mersin, Osmaniye, Manisa'da belediye başkan adayı göstermeyerek, MHP'nin adayını desteklemesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.