AK Parti Kahramanmaraş’ta Ekim Ayı Meclis Grup Toplantısını Gerçekleştirdi
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı M. Burak Gül başkanlığında düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ve ilçe belediye başkanları katıldı.
AK Parti Kahramanmaraş teşkilatı, Ekim ayı Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Toplantısı’nı gerçekleştirdi. İl Başkanı M. Burak Gül’ün başkanlığında düzenlenen toplantıda, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri bir araya geldi.
Toplantıya Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca ve Andırın Belediye Başkanı Ahmet Sinan Gökşen de katıldı.
Ekim Ayı Meclis Toplantısı Öncesi Bir Araya Geldiler
AK Parti Kahramanmaraş teşkilatı ve belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen grup toplantısında, Ekim ayı Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı öncesinde bir araya gelindi.
Toplantıya ilişkin yapılan paylaşımda, gerçekleştirilen istişarelerin ve Ekim ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nın hayırlara vesile olması temennisinde bulunuldu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.