AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı başladı! Kişi odaklı değil vatandaş odaklı hizmet yapacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın da katılımı ile Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Tanıtım toplantısı başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Kasım 2018 15:29
AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı başladı! Kişi odaklı değil vatandaş odaklı hizmet yapacağız

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Tanıtım toplantısında konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Aday Hayrettin Güngör, kendisini Kahramanmaraş halkına tanıtarak, Kahramanmaraş'ı daha ileri seviyelere nasıl taşıyacaklarını anlattı.

İşte Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör'ün konuşmasından satır başları;

"Ben Büyükşehir Belediye Başkan Adayıyım, Büyükşehir Belediye Başkanı değilim. Önümüzde 4 aylık bir seçim süreci var. Bu seçimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve teşkilatımız ile birlikte yöneterek, AK Parti yönetimi ile devam ettirmek.

AK Partinin bütün reform çalışmalarında yer aldım. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iradesi olmasaydı, Büyükşehir Belediyeciliği olmasaydı, şuanda Kahramanmaraş Büyükşehir olmazdı.

Büyükşehir modeli nasıl kurgulanmalı? Model bir büyükşehiri hem teorik açıdan hem pratik açısından kendimi yeterli seviyede görüyorum. Şimdi burada bu birikimleri yansıtma zamanı.

KAHRAMANMARAŞ’I BİLMEDİĞİMİ SÖYLÜYORLAR

Ben bir özelliğimde 10 yıl Ankara’da çalışmam. Ankara’da ki merkezi idare kurumlarını çok iyi biliyorum. Benim Kahramanmaraş’ı bilmediğimi söylüyorlar. Hayrettin Güngör Kahramanmaraş’ı da bilir Türkiye’yi de bilir Dünya’yı da bilir Ankara’yı da bilir. Kimden ve nereden kaynak alınacağını çok iyi bilir.

Hayrettin Güngör günlük siyasetin içerisinde hiçbir zaman yer almayacak. İstişare yapılması gereken herkesle istişare içerisinde olacağım. Ben hizmete talip olarak geldim ben belediye başkanlığı yapacağım.

BİZ OY ALMAYA GELMEDİK GÖNÜL ALMAYA GELDİK, OYU GÖNÜLDEN GELEN ELLER ATAR

Ben mevcut başkanı tebrik ediyorum. Yeni kurulmuş büyükşehir belediyesini yönetmek oldukça zordur. Şimdiye kadar yapmış olduğu yatırım ve hizmetlerden dolayı Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a herkesin huzurunda teşekkür ediyorum.

Belirli zamanlarda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek soframızda buluşacağız, dertleri ve isteklerini bire bir dinleyeceğiz

KİŞİ ODAKLI DEĞİL VATANDAŞ ODAKLI HİZMET YAPACAĞIZ

50 ülke ve yaklaşık 100’ün üstünde şehir gezdim. Belediyeciliğin başarısı nedir? Şehirde yaşayan insanların dertlerini ve sıkıntılarını çözüme kavuşturmak. Onların isteklerine kulak vermektir. Belediyeciliğin önemli unsuru insan’dır. Bu milletin bir kuruşunu zayi etmeyeceğime söz veriyorum. SLOGANIMIZ 'BİRLİKTE BELEDİYECİLİK'

Aday Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş'ta gerçekleştirmek isteği idealler; 

*Şehrin potansiyelini ortaya çıkarmak

*İyi bir mali disiplin

*Yerel kalkınma odaklı hizmetlere öncelik veremek

*Şehrin bütün dinamiklerini ortaya çıkartmak

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.