Acı Haber Kocaeli'den: Tüp Patlaması 2 Kişiyi Hayatından Kopardı!

Kocaeli Gebze'de bir fabrikada sanayi tüpü patladı. 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2024 16:48
Acı Haber Kocaeli'den: Tüp Patlaması 2 Kişiyi Hayatından Kopardı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen tüp patlaması, 2 kişinin hayatını kaybetmesine, 6 kişinin ise yaralanmasına neden oldu.

PATLAMA SANAYİ TÜPÜNDE MEYDANA GELDİ

Edinilen bilgiye göre, Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikada sanayi tüpü patladı. Patlama sonucunda 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine sevk edilen 112 ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla Gebze ve Darıca'daki çeşitli hastanelere kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Kocaeli Valiliği, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikada meydana gelen tüp patlaması sonucu 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 6 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Yaralılar hastaneye sevk edilmiş olup, durumları takip edilmektedir. Olayla ilgili inceleme başlatılmıştır." ifadelerine yer verdi.

BÖLGEYE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Patlamanın ardından bölgeye polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, patlamanın nedenini araştırmak için çalışma başlattı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.