15 Temmuz'da topyekûn darbeye karşı çıktık

Kahramanmaraş Meguiars Bayi kurucusu Yusuf Gençoğlan hain darbe girişiminin ikinci yılında gazetemize açıklamalar yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Temmuz 2018 11:13
15 Temmuz'da topyekûn darbeye karşı çıktık

HABER: ALİ HAN DELİGÖZ

Gençoğlan 15 Temmuzla ilgili “Aziz Türk milleti, sağcısı, solcusu, kürdü, türkü, hangi mezhepten hangi ırktan olursa olsun topyekûn bu darbeye karşı dimdik ayakta durarak engelledik” İfadelerini kullandı.

15 Temmuzun İkinci yıl dönümünde şehit ve gazilerimize teşekkürlerini bildiren Gençoğlan gazetemize kara gece ile ilgili görüşlerini aktardı.

“15 Temmuz darbe girişimi ülkemizin kanayan bir yarasıdır. 40 yıllık terör örgütü dini alet edip insanların duygularını sömürerek devletin kılcal damalılarına yerleşmiş ve son olarak hain bir darbe planıyla insanlarımızı katlederek, milletin silahını millete doğrultarak yönetime el koymaya çalıştı. Tabi aziz Türk milleti, sağcısı, solcusu, kürdü, türkü, hangi mezhepten hangi ırktan olursa olsun topyekûn bu darbeye karşı dimdik ayakta durarak engelledik. Milli birlik ve beraberlik ruhumuz Türk milleti olarak her zaman devam etmekte. Biz Türkiye Cumhuriyetiyiz birçok din, mezhep ve etnik köken barındırıp söz konusu vatan olduğu takdirde nasıl Çanakkale Zaferinde, İstanbul’un Fethinde ve Malazgirt Mücadelelerinde zafer kazandıysak milli birlik beraberlik ruhu bundan 100 yıl sonra da aynı şekilde devam edecektir. Allahuteala aziz milletimizin birlik, beraberlik, bütünlük ve devamlılığını bozmasın. İslam sancağı altında ilelebet ve kardeşçe yaşayıp gidelim. Şehitlerimizi minnetle anıyor gazilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” Sözlerini dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.